El futbol no va ser massa just el diumenge amb les noies andreuenques, que van empatar a 2 contra el F.C.Barcelona B.Les jugadores locals van fer tot el que calia per emportar-se els 3 punts en joc, però la gran actuació de la portera rival i en alguna ocasió la manca d’encert en l’última rematada van fer que això no fós possible.

La primera part va ser brillant per part de les locals fent en cada moment el que calia, tocant quan es podia tocar i buscant les esquenes rivals quan calia fer-ho, el resultat just hagués pogut ser un 3 o 4 a zero, però les coses del futbol en una jugada de mala fortuna en l’últim minut de la primera part es va arribar al descans amb un inquietant 2 a 1.

A la represa el domini va passar a ser visitant però les oportunitats locals, però com ja hem dit no van voler entrar i en una falta aillada el Barça aconseguia empatar un resultat que era del tot injust.

Sabor amarg el d’aquest empat tot i que amb els numeros a la mà no ha estat dolent ja que les quatribarrades segueixen en la quarta posició.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS