Finalment i vista la impossibilitat de viatjar fins a Palma tant avui com demà a causa de la vaga encoberta dels controladors aeris, el partit corresponent a la 16 jornada de lliga de la Segona divisió B entre l’Atlètic Balears i el Sant Andreu ha quedat suspès.

En un primer moment s’ha estudiat la possibilitat que es disputés el partit demà diumenge a les 17.00h. Davant la impossibilitat que els col·legiats canaris arribessin a Palma, ha sorgit la proposta de jugar el partit amb un àrbitre de la territorial balear, però el Sant Andreu ha entès que aquest fet no afavoria els seus interessos. A més, la dificultat de trobar places d’avió per demà al matí també complicava el desplaçament.

A partir d’ara els dos clubs i la Federació treballaran per trobar una data alternativa per la disputa del partit. La intenció és que es pugui disputar aquest mateix mes de desembre.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS