Se suspèn el partit

Finalment i vista la impossibilitat de viatjar fins a Palma tant avui com demà a causa de la vaga encoberta dels controladors aeris, el partit corresponent a la 16 jornada de lliga de la Segona divisió B entre l’Atlètic Balears i el Sant Andreu ha quedat suspès.

En un primer moment s’ha estudiat la possibilitat que es disputés el partit demà diumenge a les 17.00h. Davant la impossibilitat que els col·legiats canaris arribessin a Palma, ha sorgit la proposta de jugar el partit amb un àrbitre de la territorial balear, però el Sant Andreu ha entès que aquest fet no afavoria els seus interessos. A més, la dificultat de trobar places d’avió per demà al matí també complicava el desplaçament.

A partir d’ara els dos clubs i la Federació treballaran per trobar una data alternativa per la disputa del partit. La intenció és que es pugui disputar aquest mateix mes de desembre.

Més en

Ferran Jutglà causa baixa

Premsa23 de maig de 2019

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019