És la gran novetat a la convocatòria; després de lesionar-se el passat 31 d’octubre, el de Santa Coloma tornarà a estar a disposició de Natxo González per jugar contra l’Ontinyent. Aday, Llobet i Raúl són baixa i Héctor Bueno, Miguélez i Guillén són dubte.Demà podria ser el dia de la reaparició de Luis Blanco en partit oficial. Després de patir un trencament múscular al quádriceps en els primers minuts de partit contra el Gandía, el jugador quadribarrat ha estat apartat dels terrenys de joc sis setmanes. Després d’un incansable treball de recuperació, Natxo González l’ha inclòs a la llista de convocats pel partit de demà a les 12.00h contra l’Ontinyent al Narcís Sala.

Per contra, Aday i Llobet no hi han entrat per malaltia. Héctor Bueno ho té difícil per ser inclós a la llista a causa d’una contractura al bessó que es va produir dimecres en el partit contra l’Atlètic Baleras. Raúl complirà el partit de sanció per la vermella que va veure a l’Estadi Balear i la convocatòria es podria completar amb Miguélez i Dani Guillén, que seran dubte fins a última hora per les seves respectives molèsties que ja els van impedir jugar la darrera jornada de lliga.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS