Tornada a la feina amb un Narcís Sala renovat

Després d’una setmana de vacances coincidint amb les festes nadalenques, avui la plantilla ha tornat als entrenaments per preparar el partit de diumenge a Castelló.

Aquesta mini aturada de la lliga ha servit per recuperar efectius i reposar forces per encarar els propers compromisos. Els dos més immediats, dos desplaçaments a la comunitat valenciana: Castelló i Alcoyano.

Ha estat el primer entrenament de l’equip amb la tots els seients ja col·locats al Narcís Sala. Aquesta darrera setmana s’han acabat de posar els que faltaven a la part central del lateral i ara la totalitat de les graderies tenen seients: la senyera ocupa la part central de la tribuna i també del lateral mentre que la resta de seients d’aquestes dues graderies són de color blau. Al gol nord s’hi han col·locat cadires de color vermell, mentre que les del gol sud són totes grogues.

Pel que fa a les torres d’il·luminació, ja n’hi ha tres de noves i només en queda una per substituir.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS