Tradicional visita a la Casa Asil de Sant Andreu

Gairebé tota la plantilla al complet va ser en aquesta habitual visita nadalenca. La directiva va acompanyar l’equip per fer costat a la gent gran.

La Unió Esportiva Sant Andreu va voler tornar a fer costat com és tradicional a la gent gran del poble. És per això que ahir la plantilla i la directiva, encapcelada per el president adjunt Juan Carlos Campos, van estar fent-los companyia. A més, com és habitual en aquestes èpoques, se’ls hi van fer diversos obsequis.

El patronat de la fundació va voler agraïr la presència del club un any més. Al mateix temps Natxo González va voler fer una promesa: “Ja portem molts anys venint a felicitar-vos les festes i us prometem que si pugem aquest DSC_0685any vindrem a dinar un dia amb vosaltres per celebrar-ho”.
També el president adjunt de l’entitat, Juan Carlos Campos, va voler subscriure les paraules del tècnic andreuenc: “Moltes gràcies per seguir al Sant Andreu. Esperem que com bé diu l’entrenador poder venir al juny a dinar amb vosaltres”.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS