Visita al camp del líder

El Sant Andreu intentarà tornar a sumar els tres punts demà al camp d’un primer classificat que no passa pel seu millor moment aquesta temporada. Serà el primer dels quatre desplaçaments que li esperen als quadribarrats en les properes cinc jornades.

L’Orihuela lidera el grup tercer de la segona divisió B amb 29 punts gràcies, en part, als bons resultats que ha aconseguit com a local. Els valencians ham sumat 20 dels 24 punts que s’han disputat a Los Arcos. Tot i això, l’equip dirigit per José Francisco Garcia travessa el seu pitjor moment de la temporada. Dels darrers nou punts en joc només n’han pogut sumar un, amb un empat a casa contra l’Atlètic Balears.

A més, els precedents de l’equip quadribarrat en les seves darreres dues visites a Los Arcos són molt positius. Victòria per 1 a 3 en la jornada 23 de la temporada passada i victòria també fa dues temporades, per 2 a 3, en la dotzena jornada.

La llista de convocats pel partit de demà a les 17.00h contra l’Orihuela és la formada pels setze jugadors següents:

Morales, Oliver, Álex, Socías, Moyano, Guillén, Raúl, Héctor Bueno, Curro, Dani Martí, Llobet, Tarradellas, Xavi Moro, Miguélez, Matamala i Manteca.

En queden fora Aday per sanció, Blanco per lesió i Uri, Pelegrí i Joel per decisió tècnica.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS