Aday: “Confio molt en l’equip i en les nostres possibilitats”

L’autor del segon gol andreuenc contra el Santboià reconeixia en una entrevista amb Toni Castro a COM Ràdio que el gran objectiu de l’equip és estar entre els quatre primers i es mostrava confiat en que ho podran aconseguir.

Felicitats pel gol i per la victòria!

Moltes gràcies, la veritat és que sempre ajuda marcar i estic molt content per la victòria.

Esteu satisfets del partit que heu fet?

Anar fora de casa, sigui el cuer o el primer és molt difícil perquè la segona B és molt apretada. Estem molt contents pel fet d’haver-nos emportat els 3 punts del camp del Santboià. Avegades no pots jugar tot lo bé que un vol però hem aconseguit el més important que era l’objectiu d’avui, aconseguir els 3 punts i seguir enganxats a la part de dalt.

Com has vist el Santboià?

Un equip molt digne, molt fort sobretot al davant amb gent molt ràpida. Intenten jugar-la que és una cosa molt difícil de veure en aquesta categoria i la veritat és que hem patit molt per aconseguir la victòria sobretot els ultims minuts.

Arriba en bon moment aquesta victòria després de dues derrotes seguides…

Si la veritat és que aquestes dues derrotes ens han fet no poder entrar a la zona de playoff. Ens haviem desenganxat una miqueta amb la derrota a Alcoi i la setmana passada contra el Dènia però l’important és que sempre tens una altra oportunitat de tornar a guanyar.

Torneu a estar a prop de la promoció, a quatre punts, però la temporada està sent molt irregular, sobretot comparat amb la passada campanya..

Les comparacions tampoc es poden fer perquè l’any passat vam fer una temporada molt, molt i molt bona, diria que espectacular. Aquest any tots sabíem que seria difícil, però també és un repte intentar estar entre els quatre primers, aquest és el nostre objectiu. I a curt termini l’objectiu és guanyar al Lleida la setmana que ve.

Aquests últims partits no havies entrat a l’onze, avui surts de titular i marques…

Ara portava unes setmanes que no comptava tant amb l’expulsió. Vaig complir el cicle de targetes i després vaig estar dues setmanes amb faringitis, cosa que dificultava poder jugar. Però estic molt agraït per les felicitacions.

Si et demano els quatre equips que estaran al playoff suposo que apostaràs pel Sant Andreu i no se si també pel Badalona i el Sabadell que estan fent una molt bona temporada…

Realment jo estic convençut que nosaltres hi serem al playoff, confio molt en l’equip i en les nostres possibilitats. M’agradaria molt també que equips com Sabadell, Badalona, Lleida, equips catalans també puguin intentar entrar. Mullar-me del tot i dir-te qui entrarà no ho sé perquè el futbol dóna moltes voltes.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS