Bon partit del Juvenil A malgrat la derrota

El Juvenil A va caure derrotat per 1-2 davant un dels líders de la competició, l’Espanyol B.  Malgrat la derrota, la imatge de l’equip va ser molt bona. I és que els quadribarrats no van ser en cap moment inferior als seus rivals i van tenir durant tot el partit molt bones opcions per haver aconseguit un resultat positiu. Ja durant el primer període, els andreuencs van poder avançar-se en el marcador en diverses ocasions i van disposar de les millors ocasions, especialment en un tret de Víctor que es va estavellar al pal de la porteria espanyolista. Però quan millor l’estaven fent els locals, va arribar un penal més que dubtós, que va posar en avantatge als visitants. Aquest gol no feia en absolut justícia als mèrits dels uns i els altres fins al moment.

La segona meitat va transcórrer de manera similar a la primera, amb iniciativa quatribarrada i joc al contraatac dels espanyolistes. De nou va haver-hi ocasions per igualar el partit en les quals es va lluir el porter visitant, molt encertat durant tot el partit.  I novament la mala sort i l’infortuni es van unir contra els locals, que quan més a prop semblaven estar de la igualada, es van trobar amb que l’Espanyol augmentava el seu avantatge, i aquesta vegada gràcies a un gol en pròpia meta. Malgrat el gerro d’aigua freda que suposava aquesta desgraciada jugada, l’equip, molt valent, va tornar a anar-se cap amunt i va aconseguir reduir el desavantatge amb un gol de Barga, però ja no va haver-hi temps per més.

Al final un Sant Andreu sense sort, es porta una derrota que no va merèixer, en un partit on va saber jugar de tu a tu davant un dels líders de la competició. Ens quedem sense punts, però amb bones sensacions per a la segona volta de la competició que comença la setmana que ve amb la visita al Narcís Sala del CF Mollet.

UE Sant Andreu 1

RCE Espanyol B 2

UE Sant Andreu: Éric, Carles, Dani, Jilmar, Sergio, Pepe, Canut (David), Peter (Iván), Javi Ruiz, Víctor i Nemo (Barga)

RCD Espanyol B: Pau, Albarrán, Adri, Héctor, Álex, José Manuel (Pablo), Lucho, Ruiz (De Castro), Pedro, Rufo i Verdú (Luis)

Gols: 0-1, Albarrán de penalti (min.20); 0-2, Iván en pròpia porta (min. 86); 1-2, Barga (min. 92)

Árbitre: Rodríguez Portoles. Groga a Dani, Sergio (2) , vermella al minut 92, Gabri i Barga del locals ; i a Adri y Ruiz dels visitants.

Camp: Narcís Sala. Tarde agradable i uns 300 espectadors

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS