CD Alcoyano 1 – UE Sant Andreu 0

El Sant Andreu ha sortit derrotat en la seva visita a El Collao. Un gol de Carrión al minut 22 de la primera part ha donat els tres punts als alicantins. Els quadribarrats han jugat més de mitja hora en superioritat numèrica però no han pogut batre a Maestro.

Ha estat un partit molt travat, amb constants interrupcions que li han tret molt de ritme i constància al joc. L’Alcoyano, que no guanyava a casa des del mes de novembre, s’ha fet amb el control de la situació i l’ha mantingut durant bona part de la primera meitat.

I en la primera rematada clara dels alacantins a la porteria andreuenca ha arribat el que acabaria sent el gol decisiu. Un xut des de lluny de Carrión s’ha colat per l’escaire de la porteria de Morales i desequilibrava el marcador en favor dels locals.

Tot i l’avantatge ho han seguit provant els blanc-i-blaus esperonats per la seva afició. Al minut 28 en una rematada d’Olcina ha pogut refusar de punys Morales evitant el que hagués estat el segon de l’Alcoyano.

Intentava reaccionar el Sant Andreu i Miguélez feia una gran passada entre línies per Luis Blanco, que veia com la seva rematada era desviada per Maestro amb la punta de la bota.

Abans d’arribar al descans encara ha tingut temps Fabiani per connectar una rematada de cap que ha sortit desviada per poc a l’esquerra de la porteria andreuenca. El mateix Fabiani ha fet la primera rematada del segon temps aprofitant una centrada de Gato. El seu cop de cap s’ha perdut per línia de fons.

El Sant Andreu volia dominar el partit i s’ha fet amb la possessió de la pilota, però ha estat llavors quan l’equip alacantí ha començat a llençar contracops perillosos. Al 54’ una passada profunda de Carrión per Gato i Morales acaba desviant a córner el xut del davanter. Només dos minuts després jugada molt semblant, aquest copera Fabiani per Gato que ha intentat la vaselina però no ha tingut precisió.

Llavors ha arribat un alleujament per la defensa quadribarrada. Fabiani ha vist la segona groga i deixava al seu equip en inferioritat numèrica. Donades les circumstàncies l’Alcoyano s’ha replegat al darrere i el Sant Andreu s’ha fet amo i senyor del partit, començant a generar cert perill a la porteria de Maestro. Una  centrada d’Àlex Cacho a punt ha estat de convertir-la en gol el capità Dani Martí, però la seva rematada de cap ha marxat alta per poc.

Buscant l’atac clarament han entrat Aday, Manteca i Llobet. Precisament Manteca ha tingut una bona oportunitat després d’una jugada de tiralinies, Dani Guillén ha combinat amb Tarradellas, que l’ha deixat per Manteca però la seva rematada ha marxat fora.

Encara s’ha tancat més l’Alcoyano uns minuts després, quan l’àrbitre ha expulsat amb vermella directa a Álex, que feia pocs minuts que havia entrat al terreny de joc. El col·legit que per cert també ha expulsat a l’entrenador andreuenc Natxo González per protestar.

Amb nou homes el conjunt alacantí s’ha tancat completament al darrere. El Sant Andreu ho ha provat amb una rematada de Moyano i una altra de Manteca que ha aturat Maestro en dos temps. No hi ha hagut temps per més i l’equip quadribarrat que veu tallada la seva ratxa de tres victòries consecutives.

CD Alcoyano 1

UE Sant Andreu 0

CD Alcoyano: Maestro, Pina, Carrión, Jorge Rojas, Fabiani, Gato (Candi 86’), Diego Jiménez, Olcina (Álex 71’), Dani Fernández (César Remon 68’), Berna i Fernando Martín.

UE Sant Andreu: Morales, Raúl (Aday 63’), Moyano, Socías, Dani Guillén, Xavi Moro (David Llobet 83’), Miguélez, Tarradellas, Álex, Luis Blanco i Dani Martí (Manteca 72’)

Gols: 1-0 Carrión (22’)

Árbitre: López Amaya (Andalús). Ha mostrat la groga a Jorge Rojas, Fernando Martín i Fabiani (en dos ocasions). També ha expulsat al local Álex per vermella directa. Per part visitant han vist la groga Raúl, Álex Cacho i Aday. L’entrenador andreuenc Natxo González també ha estat expulsat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS