CD Castelló 0 – UE Sant Andreu 1

Primer partit de l’any i primera victòria pels quadribarrats, la tercera en els darrers tres partits. Un gol de Manteca al minut 65 i les providencials aturades de Morales han portat l’equip a sumar els tres punts.

Feia molts anys que el Sant Andreu no visitava Castalia i avui ho ha tornat a fer amb un partit molt seriós de principi a final. Un inici de tempteig sense ocasions massa clares ha marcat el primer quart d’hora de l’enfrontament. Al 14 de la primera part Moyano avisava amb una excel·lent rematada de cap a baix que Rangel ha tret molt bé.

Cinc minuts després, Miguélez tornava a avisar finalitzant una jugada d’Álex Cacho per la banda. El seu xut des de la frontal ha sortit alt per poc. Aquestes dues aproximacions amb perill han fet despertar al Castelló, que s’ha anat aproximant a poc a poc a la porteria de Morales. Al minut 23, Lolo aconseguia batre la porteria andreuenca en posició antireglamentària i l’àrbitre Garcia Ballesteros ha anul·lat el gol correctament a instàncies del seu assistent.

Llavors ha començat el recital de Morales. Una centrada de Béjar la rematava Tahirovic amb molt de perill i el porter quadribarrat desviava la pilota a córner. Continuaven les alternatives i Luis Blanco amb una jugada individual ha entrat a l’àrea, ha retallat cap a l’interior i quan ja col·locava la rosca al segon pal Rangel ha salvat el gol.

A deu minuts pel descans arribava un petit contratemps pels andreuencs. Pelegrí queia malament i es lesionava l’espatlla. Ràpidament Albert Manteca ha entrat en el seu lloc. I quan ja pràcticament es complia el temps, ha tornat a aparèixer Morales per atrapar una perillossíssima rematada acrobàtica a boca de canó de Luismi Loro.

Els primers minuts de la segona part han tornat a ser molt semblants als de la primera. No ha estat fins al quart d’hora que ha arribat la primera ocasió. Una centrada de Luis Blanco ha estat rebutjada per Rangel a la frontal de l’àrea i Miguélez no ha encertat a rematar a porteria.

Novament Luis Blanco, al minut 65, s’ha inventat una passada a l’interior de l’àrea per Manteca que davant la sortida del porter no ha perdonat i li ha enviat la pilota per sota les cames. Tercer gol en els últims tres desplaçaments pel de Begues.

A partir del gol el Castelló ha començat a apretar de valent, però s’ha trobat amb les mans de Morales que no n’ha deixat passar ni una. Primer aturant un xut de Béjar i pocs minuts després treien amb el peu una ocasió claríssima de Dianga. El Sant Andreu podia fer mal al contraatac, però les forces començaven a escassejar. Una centrada des de la esquerra que no ha arribat a rematar cap dels homes quadribarrats que s’incorporaven i una pilota que Miguélez s’ha avançat massa quan encarava el porter han estat la prova més clara.

El partit no estava tancat i els de la plana ho seguien intentant. Però han topat de nou amb Morales, que a dos minuts per la finalització del partit li ha tret una rematada de cap a Béjar, que ha estat molt incisiu.

Al 92’ entrava Joel en el lloc d’Albert Manteca per matar el partit. No hi ha hagut temps per més i el Sant Andreu que suma tres punts més. Amb 31 punts, els de Natxo González es situen cinquens a la classificació a només dos punts de la promoció que marca l’Alcoyano, el proper rival dels quadribarrats.

CD Castelló 0

UE Sant Andreu 1

CD Castelló: Rangel, Cervero, Castillo, Bueso, Toño (Vicente 70’), Héctor Simón, Lolo (David Lázaro 83’), Fernando Béjar, Luismi Loro, Tahirovic (Dianga 64’) i Dennis.

UE Sant Andreu: Morales, Álex, Pelegrí (Manteca 35’ – Joel 91’), Moyano, Dani Guillén, Socías, Xavi Moro, Curro, Luis Blanco (Héctor Bueno 76’), Tarradellas i Miguélez

Gols: 0-1 Manteca (65’)

Árbitre: Garcia Ballesteros (La Rioja). Ha mostrat la groga a Dianga per part local i a Manteca, Moyano, Guillén, Socías, Xavi Moro, Curro i  Tarradellas per part visitant.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS