Cristian Valle, fitxatge d’hivern

El Sant Andreu incorpora a les seves files a aquest jove lateral de 21 anys format a les categories inferiors de R.C.D.Espanyol i F.C.Barcelona. Internacional amb la selecció espanyola sub-16 i sub-17 arriba lliure i signa fins a final de temporada.

Amb l’autorització de la Federació Espanyola i la fitxa ja tramitada, Cristian Valle és ja a tots els efectes jugador de la Unió Esportiva Sant Andreu. Després d’abandonar el filial del Deportivo de la Corunya a final de la temporada passada, el jove lateral català arriba lliure al club andreuenc.

Després de passar per les categories inferiors de R.C.D.Espanyol i F.C.Barcelona i havent estat internacional amb la selecció espanyola sub-16 i sub-17 aquest prometedor defensa, que pot jugar tant de lateral com de central i té bona sortida de pilota, arriba al club quadribarrat ilusionat per intentar demostrar el seu talent.

Valle, que ha signat fins a final de temporada, ja entrena des de dissabte amb els seus nous companys.

Més en

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019

Iván Fuentes causa baixa

Premsa7 de juny de 2019

Cinc jugadors tenen amb contracte fins el 2020

Premsa7 de juny de 2019

Alcover continuarà defensant la quadribarrada

Premsa6 de juny de 2019