Cristian Valle, fitxatge d’hivern

El Sant Andreu incorpora a les seves files a aquest jove lateral de 21 anys format a les categories inferiors de R.C.D.Espanyol i F.C.Barcelona. Internacional amb la selecció espanyola sub-16 i sub-17 arriba lliure i signa fins a final de temporada.

Amb l’autorització de la Federació Espanyola i la fitxa ja tramitada, Cristian Valle és ja a tots els efectes jugador de la Unió Esportiva Sant Andreu. Després d’abandonar el filial del Deportivo de la Corunya a final de la temporada passada, el jove lateral català arriba lliure al club andreuenc.

Després de passar per les categories inferiors de R.C.D.Espanyol i F.C.Barcelona i havent estat internacional amb la selecció espanyola sub-16 i sub-17 aquest prometedor defensa, que pot jugar tant de lateral com de central i té bona sortida de pilota, arriba al club quadribarrat ilusionat per intentar demostrar el seu talent.

Valle, que ha signat fins a final de temporada, ja entrena des de dissabte amb els seus nous companys.

Més en

Vine a Llagostera amb autocar

Premsa12 de febrer de 2019

Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa10 de febrer de 2019

Un triomf per a creure-hi (1-0)

Premsa10 de febrer de 2019

Caixa o faixa

Premsa9 de febrer de 2019