Derrota del Juvenil A enfront el Mollet

El juvenil A va encadenar la seva tercera derrota consecutiva, malgrat que es va avançar en el marcador en el minut 34 amb un gol de Sergi Canut. Però els andreuencs no van saber rendibilitzar aquest avantatge, i el Mollet aconseguia igualar el partit abans d’arribar al descans.
En la segona meitat, els locals van jugar amb més cor que cap, i van avançar línies buscant una victòria que es resisteix, però de manera massa arriscada i desordenada, la qual cosa va provocar situacions de contraatac que el Mollet no va desaprofitar i que van servir per sentenciar el partit amb 2 gols en tan sols 11 minuts de joc d’aquest segon període.

Ho va seguir intentant l’equip quatribarrat, sense masa ordre i sense gaire sort, i va tenir alguna bona ocasió per reduir el desavantatge i tornar a ficar-se en el partit, mentre que els visitants també van tenir més opcions a la contra. Però no va haver-hi més gols, i el partit va acabar amb la victòria del Mollet que va saber jugar el seu partit i es va mostrar letal al contraatac.

No se li pot discutir a aquest equip el seu el seu esforç i el seu esperit de lluita al llarg dels 90 minuts, però ha d’aprendre a jugar amb cap els moments claus del partit. En aquesta segona volta cada partit serà com una final, i necessitarem esforç i concentració per aconseguir l’objectiu de la salvació. La setmana que ve visitarem el camp del Cornellà B.

UE Sant Andreu 1

CF Mollet 3

UE Sant Andreu: Éric, Carles, Dani (Javi), Jilmar, Ponce, Pepe (Iván), Canut, Peter (Geri), Javi Ruiz, Víctor i Bargalló (Nemo)

CF Mollet: Juanmi, Anglada, Pochuelo (Sergio), Nelson, Éric, Héctor, Borja (Álex), Guille (Isma), Maikel (Caballero), Arnau i Dani

Gols: 1-0, Canut (min. 34); 1-1, Borja (min. 37); 1-2, Arnau (min. 46); 1-3, Dani (min. 57)

Árbitre: Sales Font. Grogues a Dani, Jilmar i Nemo dels locals, i a Álex dels visitants

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS