El femení es retroba amb la victòria

I ho va fer a lo gran, aconseguint un triomf contundent per 1 a 5 en terres eivissenques. D’aquesta manera les noies d’Oriol Casadevall tornaven a sumar de tres en tres dos mesos després de fer-ho per últim cop contra La Roca.

El partit es va posar de cara  de seguida ja que al minut 2′ Nerea avançava les visitants donant aixi una tranquilitat necesaria per desenvolupar tot el joc que es ve desenvolupant setmana rere setmana. Així i tot el partit va ser de clar domini del Sant Andreu. A la mitja part es va arribar amb el resultat de 1 a 3. A destacar el tercer gol després d’una jugada col·lectiva en la qual van participar des de la portera fins la davantera centre, aconseguint portar la pilota d’un costat a l’altre sense perdre-la en cap moment i on van participar quasi totes les components de l’equip.

La segona part va ser més lenta però amb el mateix domini visitant. Dos gols mes van tancar la golejada. Esperem que aquest retrobament amb la victòria sigui el primer pas d’una bona ratxa.

At.Jesús 1

UE Sant Andreu 5

UE Sant Andreu: Merche (Silvia) , Muka, Loli,(Lenny), Mariona, Carla, Pidi, Sara (Mireia), Visa, Nerea, kaky i Mar.

Gols: 0-1 Nerea, 0-2 Nerea, 0-3 Kaky, 1-3 Helena, 1-4 Lenny, 1-5 Pidi.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS