Esforç sense recompensa

No va ser bo l’inici d’any per les noies andreuenques que van caure per 1 a 2 contra el Sant Gabriel. El resultat final no va reflexar el gran treball realitzat per les jugadores.

El partit va començar amb domini altern però dues maneres diferents d’entendre el futbol. A tenir la pilota, i a la contra per part del Sant Gabriel. Fruit de voler tenir la pilota un error va condemnar les locals i les visitants s’avançaven a la mitja hora del matx. Massa errors individuals en aquesta primera meitat.

A la represa es va encertar més. Més domini i més arribades a l’àrea que van provocar que les noies andreuenques empatessin mitjançant Carla amb un llançament de falta.

A partir d’aquí els estils es van imposar i les contres del Sant Gabriel van ser letals. Qui marqués s’emportava el partit i aquestes van ser les blaves, que quan faltava un quart d’hora van aconseguir el 1 a 2 definitiu.

Res a dir en el partit de les locals, que van posar sobre la gespa tot el que tenien i no van veure reflectit l’esforç fet en el marcador.

Més en

Segovia continuarà defensant la porteria

Premsa17 de juny de 2019

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019

Iván Fuentes causa baixa

Premsa7 de juny de 2019