FC Santboià 1 – UE Sant Andreu 2

El Sant Andreu s’ha retrobat aquest matí amb la victòria al Joan Baptista Milà gràcies a dos grans gols des de fora l’àrea. Primer Miguélez i després Aday han perforat la porteria local. El Santboià ha retallat diferències en l’últim tram de partit.

La primera part ha començat amb igualtat entre els dos equips. El Sant Andreu provava d’aproximar-se a les inmediacions de Rafa Leva, però costava generar ocasions de perill. El Santboià, necessitat de punts i jugant a casa, ha avançat línies buscant avançar-se al marcador. Els de Paco Clos han trobat la porteria andreuenca, però Morales, en dues ocasions, ha evitat el gol del Santboià.

Ha estat Miguélez qui ha obert la llauna. L’asturià ha engaltat una pilota des del vèrtex dret de l’àrea del Santboià i ha superat per sobre Rafa Leva. Un gran gol que posava als quadribarrats per davant, fet que aquesta temporada està sent molt important pel desenvolupament dels partits.

A la segona meitat els de Natxo González, que avui complia el seu segon partit de sanció, han sortit a dominar i tocar la pilota. I movent-la d’un costat a l’altre ha arribat la falta que propiciava el segon gol. La estratègia ha funcionat a la perfecció i Aday ha enviat a l’escaire un pontentíssim xut des de la frontal de l’àrea, sorprenent a la defensa després de la falta treta en curt.

El Santboià, que ha demostrat que és molt millor equip del que marca la seva posició a la classificació, ha aconseguit retallar diferències al minut 73′ per mitjà de Blas, que ha rematat a l’interior de l’àrea petita una bona centrada des de l’esquerra. Els vermells s’han animat amb el gol i ho han seguit buscant, però el Sant Andreu no ha renunciat a res i ha pogut ampliar diferències en dues ocasions. Primer una falta des de la frontal d’Aday, que ha desviat com ha pogut Rafa Leva, i després un u contra u de Luis Blanco amb el porter del Santboià. Entre Rafa Leva i la defensa han pogut desviar a córner.

D’aquí fins al final el Sant Andreu s’ha defensat bé i ha impedit que els de Paco Clos poguéssin empatar. En l’última acció de partit els del Baix Llobregat ho han provat amb un córner on ha pujat el porter a rematar però la defensa andreuenca ha refusat bé per tancar el partit i emportar-se els tres punts cap a casa.

FC Santboià 1

UE Sant Andreu 2

FC Santboià: Rafa Leva, Isaac, Cárdenas, Erencia, Ramon, Aleix, Blas, Molist (Heredia 54’), Juan (Toni 49’), Monty (Peque 69’) i Piera.

UE Sant Andreu: Morales, Moyano, Socías, Dani Guillén, Aday (Dani Martí 80’), Miguélez (Xavi Moro 89’), Héctor Bueno, Álex, Curro, Luis Blanco i Manteca (Matamala 82’).

Gols: 0-1 Miguélez (23’), 0-2 Aday (59’), 1-2 Blas (73’).

Árbitre: Usón Rosel (aragonès). Ha mostrat la groga a Isaac, Molist, Piera i Erencia per part local i a Moyano i Matamala per part visitant.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS