Fent pinya a la bolera

La plantilla del primer equip juntament amb el cos tècnic i diversos directius van fer la setmana passada una visita a la bolera de la Maquinista per sortir de la dinàmica habitual de treball. La visita va ser un èxit.

Aquesta activitat es va fer després que el club arribés a un acord de patrocini amb el centre comercial. Un acord que inclou que els jugadors andreuencs portin durant la temporada a un equip del futbol base que apadrinen.

L’ambient durant la jornada va ser excel·lent i no es va parlar de futbol en cap moment. Tant Natxo González com Xavi Pelegrí van apuntar molt bones maneres a la pista, imposant-se a la resta dels seus companys. La junta directiva pretenia que els jugadors fessin pinya i convisquessin en altres situacions diferents al terreny de joc.

Després, per acabar, es va fer un sopar de germanor al restaurant Lizarrán també de la Maquinista. Els jugadors van acabar encantats amb l’activitat.

Més en

La UE Sant Andreu aposta pel futbol femení amb un nou model de formació i gestió

Premsa16 de setembre de 2019

Derrota cruel del Juvenil A (0-1)

Premsa16 de setembre de 2019

Empat i indignació final (1-1)

Premsa15 de setembre de 2019

Sant Andreu – Cerdanyola: posar el cadenat

Premsa14 de setembre de 2019