Fent pinya a la bolera

La plantilla del primer equip juntament amb el cos tècnic i diversos directius van fer la setmana passada una visita a la bolera de la Maquinista per sortir de la dinàmica habitual de treball. La visita va ser un èxit.

Aquesta activitat es va fer després que el club arribés a un acord de patrocini amb el centre comercial. Un acord que inclou que els jugadors andreuencs portin durant la temporada a un equip del futbol base que apadrinen.

L’ambient durant la jornada va ser excel·lent i no es va parlar de futbol en cap moment. Tant Natxo González com Xavi Pelegrí van apuntar molt bones maneres a la pista, imposant-se a la resta dels seus companys. La junta directiva pretenia que els jugadors fessin pinya i convisquessin en altres situacions diferents al terreny de joc.

Després, per acabar, es va fer un sopar de germanor al restaurant Lizarrán també de la Maquinista. Els jugadors van acabar encantats amb l’activitat.

Més en

Primer esdeveniment de la UE Sant Andreu al Senegal per observar el talent dels joves futbolistes del país

Premsa18 de juny de 2019

Segovia continuarà defensant la porteria

Premsa17 de juny de 2019

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019