Natxo González: “Amb les expulsions l’Alcoyano s’ha tancat bé al darrere”

L’entrenador quadribarrat destacava a la sala de premsa d’ El Collao les dificultats que ha tingut l’equip per trobar porteria jugant amb superioritat. “A vegades en desigualtat numèrica és més fàcil defensar que atacar”

Una valoració del partit? L’Alcoyano ha estat just vencedor?

Ha guanyat 1 a 0 i per tant és just vencedor perquè ha marcat el gol i ha guanyat. Els partits es decideixen per gols. Crec que ha estat un partit molt equilibrat, la primera part treient el gol de Carrión no hi ha hagut excessives ocasions, una de Fabiani de cap i una altra de Luis Blanco que ha tret Fernando. La segona part ha estat una bogeria amb les expulsions i a partir d’aquí ells han pogut finiquitar el partit amb alguna acció de Gato i nosaltres hem pogut marcar amb una ocasió clara de Dani Martí. Després hem tingut la possessió de la pilota que és el que toca amb un equip contrari que està en inferioritat. L’Alcoyano ha fet bé el seu paper tancat al darrere i nosaltres no hem tingut opcions clares d’empatar.

Te’n vas fastidiat per no haver pogut almenys empatar contra nou jugadors?

Sí, clar. Lògicament no puc estar satisfet perquè hem perdut tot i que sabiem que és un camp i un rival dur. Hem treballat i ho hem donat tot i ja està, en aquest sentit sí que estic satisfet.

És una pena que l’àrbitre no hagi estat a l’alçada del partit…

Sí, no ho se, de sobte amb aquestes accions i expulsions d’alguna manera s’escalfa el partit i l’Alcoyano jugant com a local i amb la seva gent per nosaltres és més difícil.

Aquesta temporada s’ha vist que a l’equip li costa jugar contra un rival en inferioritat numèrica. Què creus que li falta quan es donen aquestes circumstàncies?

Generar ocasions i marcar gols. Al final sembla que el fet de jugar amb superioritat et dona una avantatge però per contra fa que l’equip contrari es tanqui i moltes vegades és més fàcil defensar que atacar. El nostre rol era tenir la pilota i intentar moure-la d’un costat a l’altre per prendre la decisió adequada en l’últim moment, però un cop més ens ha faltat tenir contundència en els últims metres.

El gol encaixat et deixa un gust amarg?

Ha estat un golàs imparable del meu amic Carrión, no s’hi podia fer res.

L’equip té pensat fer alguna incorporació al mercat d’hivern?

No

Per què t’han expulsat?

La primera amonestació ha estat per protestar una targeta que li han tret a Aday i després una vegada amonestat he intentat parlar amb l’àrbitre correctament però arriba un moment en que no pots ni aixecar el cap.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS