Natxo González: “Estic satisfet amb el punt, el Lleida és un rival molt complicat”

El tècnic andreuenc deia en roda de premsa després del partit contra el Lleida que estava content de com havia competit l’equip i destacava la bona defensa dels de la terra ferma.

Creus que el Sant Andreu ha sumat un punt o n’ha deixat escapar dos?

Crec que és un empat just. Estic satisfet amb el punt, òbviament estaria més satisfet si haguéssim guanyat, però el Lleida és un rival molt complicat com ha demostrat avui i més en aquest tipus de camp. Estic bastant satisfet amb el rendiment de l’equip, ha competit molt bé.

Ha faltat generar ocasions en atac…

Òbviament, per guanyar s’han de fer ocasions i arribar, i un cop tens les ocasions les has de materialitzar. És un problema que estem tenint que s’incrementa quan un equip contrari com el Lleida presiona tant fort i tant bé. Crec que era molt difícil i ha estat molt difícil i per tant valoro bastant aquest resultat.

A última hora ha caigut de la llista Morales i ha sortit Oliver, que ha demostrat que es pot confiar amb ell..

Sí, per una banda la baixa de Morales que és un gran porter, però per altra banda orgullós de poder tenir al Narcís Sala al primer equip del Sant Andreu un porter com Oliver que vagi competint com ho està fent. Espero i desitjo que sigui el próxim porter del primer equip. No estic jubilant a Morales, ni molt menys eh!

Al Lleida també li ha costat generar ocasions…

Sí, per això dic que és molt difícil generar ocasions sempre. Els camps de futbol són petites, amb tanta pressió i tanta ajuda defensiva es fa molt difícil crear. Al futbol tenim la mania de fer els camps més petits i després dir que no es veu res de futbol. Al bàsquet i a l’handbol totes les pistes són iguals, al futbol tenim un marge de mesures i cada vegada els camps es fan més petits. Després volem veure futbol total, i és impossible.

Està satisfet amb el partit del Sant Andreu ?

Se’m nota que sí, satisfet. Tot és millorable i podem fer millor les coses, però com teniem davant un gran equip defensivament i amb molta intensitat i fortalesa, doncs estic satisfet.

El Lleida ha demostrat que podia presionar i ha presionat molt…

Òbviament, quan un equip et presiona molt a dalt, quan un camp té les dimensions que té, no et queda una altra que el porter tregui directe i es busqui segona jugada. Quan intentes fer un parell de passades a la sortida de la pilota comets un error, o el bot, o la pressió et poden sorprendre. Per això no s’assumeixen riscos, perquè no tens mitjans ni espai per poder fer-ho. A tots ens agradaria tenir un camp grandíssim, gespa natural perfecta, segur que veuriem més futbol com es pot veure a camps grans d’aquesta categoria, però és un handicap que tenim nosaltres com a locals i l’equip com a visitant, no és un camp fàcil.

Què t’ha semblat l’actuació de Llobet?

El seu rendiment va avançant a passes gegants. És un jugador que precisament per això que parlàvem anteriorment sempre té més problemes. Si no hi ha possessió té problemes perquè físicament no té molta presència, però sí que és veritat que ens està donant en molts moments posició i criteri en els últims metres, perquè és molt descarat. Té molta qualitat i visió de joc, molta més que d’altres i bé, va entrenant i el comportament en el dia a dia és exemplar i està tenint la seva recompensa.

Has tornat avui al sistema de quatre defenses, per algun motiu en especial?

No, m’he aixecat i he dit: anem a jugar amb línia de quatre! No, no, al final quan vam tenir aquella tendència negativa tant important, quan parlàvem de prendre decisions i buscar solucions una solució va ser aquesta. Jo crec que ens va donar rendiment i ens va fer tenir més estabilitat. D’alguna manera vam fer alguna cosa per canviar la dinàmica i li vam treure profit. Ara tornem una mica als origens, però amb l’afegit que en qualsevol moment podem variar sobre la marxa i tenim bastanta pràctica amb els dos sistemes. Això en un partit et pot canviar el rumb si no està tant bé com t’esperes.

La setmana que ve al camp del líder…

Sí, un bon camp per guanyar. Tenim uns objectius a curt termini i si guanyem a Badalona els complirem. És un camp molt complicat aquest any, s’han fet molt forts a casa i sabem que anem a un camp difícil, però si guanyem allà els efectes que ens pot produir a nivell emocional i en tots els sentits pot ser important. Per tant és un partit maco i interessant.

S’ha d’anar partit a partit més que mai?

Nosaltres tenim objectius, això d’anar a partit a partit és un tòpic. Tenim objectius a curt, mitjà i llarg termini. La qüestió és si els anem complint a curt termini, però tenir objectius els tenim.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS