Natxo González: “L’objectiu és arribar a l’últim tram de temporada amb opcions”

El tècnic andreuenc reconeixia que l’equip no havia estat bé contra el Dènia, però afirmava que encara queda molt marge per tornar a estar a dalt.

Una valoració del partit…

La primera part no ha estat gens bona per part nostra, no hem tingut intensitat i no hem pogut acorralar la porteria del Dènia. A la segona part hem estat bastant millor però una vegada més en una acció a pilota aturada hem comès errades importants de concentració i s’han emportat els 3 punts. Han defensat bé i han aprofitat una de les nostres errades. És una mica el que ens ha passat més vegades.

Sembla que a l’equip li costa reaccionar quan es troba per sota en el marcador…

Sí, si mires les estadístiques de tota la temporada ens ha anat bé quan ens hem posat per davant i hem tingut problemes quan hem anat per darrere. Amb equips ben situats i replegats al darrere tenim molts problemes per generar accions de perill. Davant d’això hi ha un altre recurs, que és l’estrategia ofensiva, però en això tampoc estem encertats, per tant, si li afegim les errades de concentració passa el que ens ha passat avui.

És greu aquesta derrota?

És una derrota sense més. Ha començat el compte enrere, si perds com avui és una passa endarrere i cada victòria és una passa endavant. Cada vegada va quedant menys i hem d’intentar que les diferències amb les posicions de privilegi no siguin excessives per arribar a les últimes 8 o 10 jornades amb opcions de poder ficar-nos-hi. Fins ara estem on estem per mèrits propis i haurem d’aixecar-nos una vegada més.

Pelegrí s’ha retirat lesionat, suposo que s’ha ressentit de la lesió…

Sí, pel problema de l’espatlla. Ell tenia bones sensacions entrenant aquests últims dies, va ser una aprovació que va donar ell mateix, però a l’hora de competir en el cos a cos s’ha notat insegur per això l’he canviat.

Et planteges tornar a canviar el sistema de joc?

El fet de jugar amb dos o tres centrals és anecdòtic. Al final el més important és la intenció, l’intensitat, la concentració, en definitiva no és tant important la distribució al terreny de joc com el rendiment individual en aquell córner en contra, en aquelles disputes o en aquell córner a favor.

La baixa d’Uri us fa replantejar el fet de no fitxar reforços?

Ja vaig dir la setmana passada que no tindriem reforços. Una altra cosa és que davant la baixa d’Uri, amb aquest cost, intentem introduir un altre jugador, però sempre que el cost no augmenti.

És un tema de pressupost o és per què tens confiança amb els jugadors que hi ha?

Tot és millorable, a més tenim una fitxa lliure. Però amb els temps que corren i a pesar que hi va haver un acostament amb la possibilitat de poder reforçar l’equip crec que no és una realitat i insisteixo que en un principi no podem fer res que suposi una despesa més al club.

Deies que s’ha de buscar les posicions de privilegi, creus que hi ha opcions tal i com està jugant l’equip?

Crec que sí, teniem opcions fa dues setmanes i ara també, no canviaré d’opinió en funció d’un resultat. Cada vegada queda menys i hem d’intentar que la diferència no augmenti, del contrari si que no tindrem opcions. Si fem les coses com avui no entrarem en aquestes places, si fem les coses com fa dues setmanes sí que hi entrarem. Hi ha molt marge i l’objectiu és arribar a l’últim tram de temporada amb opcions reals de lluitar per estar a dalt. Fins al moment estem on estem per mèrits propis i si no millorem doncs serà molt difícil.

Seria un fracàs no arribar a estar en aquestes places?

No, segur que no. Aquest any sabíem que seria un any dur, venim d’uns anys fantàstics i erem conscients que aquest seria difícil. Sabem que no tindrem opcions tan clares com vam tenir l’any passat i com que ho sabem estem tranquils, perquè som on hem de ser. A partir d’aquí si pugem una marxa tindrem possibilitats i sino ens quedarem fora, però mai ens sentirem uns fracassats.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS