Natxo González: “Reprenem aquesta sensació de que som el Sant Andreu”

Després de la victòria a Castalia el tècnic andreuenc valorava molt positivament el partit fet per l’equip i la importància d’haver sabut mantenir la tranquil·litat per capgirar la dinàmica de resultats.

Tercera victòria consecutiva de l’equip…

Sí, ha estat un partit molt llarg perquè el Castelló ha apretat fort. Tinc la sensació que els dos equips hem tingut opcions, però al final ens hem emportat la victòria nosaltres en un camp difícil. Hem de valorar aquests tres punts com a molt importants.

L’equip va clarament cap amunt…

Vam tenir una inèrcia negativa de 10 jornades i vam tenir la suficient tranquil·litat i autoconfiança per no perdre el nord. Sabiem que en qualsevol moment arribaria aquest altre tren de la inèrcia positiva, el vam agafar a Mallorca contra l’Atlètic Balears i ens hi hem assentat. És la importància de reaccionar en una situació molt adversa i reprendre aquesta sensació de que som el Sant Andreu. Les victòries són fonamentals.

Quan s’ha lesionat Pelegrí ha entrat Manteca…

Ha estat una baixa important. Com entrenador has de preveure quines situacions poden passar i has de saber reaccionar. Teniem dues opcions, passar a un 4-4-2 o, per no trencar l’estructura amb la que estàvem jugant, posar a Álex de central i Tarradellas al carril dret posant un punta. D’alguna manera no hem trencat la distribució que teniem sobre el terreny de joc.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS