S’amplia fins dissabte la venda d’entrades a 2 euros

La campanya està sent tot un èxit i es preveu una molt bona entrada diumenge al Narcís Sala per rebre un dels rivals directes per estar al play-off, el Lleida. Les entrades es podran adquirir a la seu de l’Eix al Carrer Gran. S’haurà de presentar DNI per acreditar residència a Sant Andreu.

Donada la bona acollida que ha tingut aquest “Primer partit del poble” amb el preu de les entrades a només 2 euros, el club ha decidit ampliar la campanya fins el proper dissabte. Això sí, ara les entrades s’hauran d’adquirir a la seu de l’Eix Comercial de Sant Andreu, al Carrer Gran.

Per poder comprar les entrades, s’haurà de presentar el DNI per justificar que l’aficionat és resident a Sant Andreu.

La Unió Esportiva Sant Andreu vol agraïr a tots els comerços associats a l’Eix la seva col·laboració en aquesta iniciativa per tal de donar el màxim suport possible a l’equip. Afanyeu-vos, queden 3 dies per adquirir entrades per veure aquest partidàs entre Sant Andreu i Lleida per només 2 euros! L’entrada general a les taquilles del camp costarà 15 euros.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS