S’amplia fins dissabte la venda d’entrades a 2 euros

La campanya està sent tot un èxit i es preveu una molt bona entrada diumenge al Narcís Sala per rebre un dels rivals directes per estar al play-off, el Lleida. Les entrades es podran adquirir a la seu de l’Eix al Carrer Gran. S’haurà de presentar DNI per acreditar residència a Sant Andreu.

Donada la bona acollida que ha tingut aquest “Primer partit del poble” amb el preu de les entrades a només 2 euros, el club ha decidit ampliar la campanya fins el proper dissabte. Això sí, ara les entrades s’hauran d’adquirir a la seu de l’Eix Comercial de Sant Andreu, al Carrer Gran.

Per poder comprar les entrades, s’haurà de presentar el DNI per justificar que l’aficionat és resident a Sant Andreu.

La Unió Esportiva Sant Andreu vol agraïr a tots els comerços associats a l’Eix la seva col·laboració en aquesta iniciativa per tal de donar el màxim suport possible a l’equip. Afanyeu-vos, queden 3 dies per adquirir entrades per veure aquest partidàs entre Sant Andreu i Lleida per només 2 euros! L’entrada general a les taquilles del camp costarà 15 euros.

Més en

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019

Iván Fuentes causa baixa

Premsa7 de juny de 2019

Cinc jugadors tenen amb contracte fins el 2020

Premsa7 de juny de 2019

Alcover continuarà defensant la quadribarrada

Premsa6 de juny de 2019