Tots els disponibles convocats per rebre el Lleida

No entren a la llista Moyano, sancionat, i Tarradellas, lesionat. Morales és dubte. S’espera una bona entrada al Narcís Sala per rebre un rival directe en la lluita per estar a les posicions de play-off. El Lleida, que ha perdut en les seves darreres tres visites a territori andreuenc, està en ratxa a domicili.

Gran partit el que ens espera demà a les 12.00h al Narcís Sala. Després de col·locar-se a només 4 punts del quart classificat amb la victòria a Sant Boi, el Sant Andreu pot acostar-se encara més a la zona privilegiada si supera a un Lleida que s’ha emportat els tres punts en els seus últims quatre desplaçaments: Teruel, Alzira, Mallorca B i Gramanet. És per això que demà és molt necessari el suport de l’afició andreuenca en el que ha estat anomenat “Primer partit del poble”. La campanya de venda d’entrades ha funcionat molt bé i demà els jugadors podran sentir el suport de la graderia com cal.

Els d’Emili Vicente van començar la temporada amb certa irregularitat, però les sis victòries consecutives aconseguides durant els mesos de novembre i desembre els han catapultat fins la sisena posició. Curiosament, els de la terra ferma han marcat els mateixos gols que el Sant Andreu, 24, i n’han encaixat també els mateixos, 16. En l’apartat ofensiu els lleidatans compten amb un home al que s’haurà de seguir d’aprop: Rayo, màxim golejador de la categoria amb 12 gols.

El balanç històric dels Sant Andreu-Lleida al Narcís Sala és clarament favorable als quadribarrats; en 17 partits disputats entre tots dos conjunts, 11 victòries andreuenques, 3 empats i 3 victòries blaves. Si ens fixem en les tres últimes visites del Lleida, les temporades 2009/2010, 2008/2009 i 2006/2007, el Sant Andreu s’ha emportat els tres punts en totes tres, per 5-1, 3-2 i 2-1 respectivament.

L’entrenador andreuenc Natxo González ha convocat a tots els homes disponibles per a aquest partit. No han entrat a la llista Moyano, que compleix cicle de targetes grogues, i Tarradellas, que no s’ha recuperat de l’elongació al soli. El tècnic té el dubte de Morales, que ha acabat l’entrenament d’aquest matí tocat i es desconeix si estarà en condicions per jugar demà. La gran novetat és Cristian Valle, que entra a la seva primera convocatòria com a jugador quadribarrat.

Més en

Primer esdeveniment de la UE Sant Andreu al Senegal per observar el talent dels joves futbolistes del país

Premsa18 de juny de 2019

Segovia continuarà defensant la porteria

Premsa17 de juny de 2019

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019