UE Sant Andreu 0 – CD Dènia 1

Derrota per la mínima del Sant Andreu en un partit on la bona defensa del Dènia ha impedit combinar amb comoditat al mig del camp andreuenc. El gol d’Óscar al minut 63’ ha donat els tres punts als alicantins.

L’equip de Natxo González, que avui ha complert el primer dels dos partits de sanció imposats pel comité, no s’ha trobat còmode en cap moment. En un partit semblant als darrers que s’havien vist al Narcís Sala, els quadribarrats no han pogut trobar el ritme de joc que els hi agrada. El Dènia ha estat molt seriós en defensa però no ha renunciat a atacar amb criteri quan ha tingut l’oportunitat.

La pilota era pel Sant Andreu però costava arribar a l’àrea. Potser tot hagués canviat si al minut quatre, en una bona basculació de pilota per part local, Dani Guillén hagués encertat a rematar a porteria en una incorporació per la banda esquerre.

El mateix Dani Guillén i Álex Cacho han estat providencials pocs minuts després al treure sota pals, primer Álex i després Dani, una doble ocasió dels alicantins que podria haver suposat el 0-1.

AG11011601269Xavi Pelegrí, que durant la setmana havia entrenat bé i que havia sortit de titular, s’ha resentit de la seva luxació a l’espatlla i ha hagut de ser substituït al minut 17’ de la primera part. Manteca entrava en el seu lloc.

Intentava arribar el Sant Andreu i Curro, al minut 28’, provava per primera vegada al porter Ivan amb un xut des de la frontal. També ho provava Luis Blanco amb una falta frontal, però el seu xut sortia desviat per sobre la porteria del Dènia. Abans del descans, Morales ha resolt bé aturant un xut de Rafa Belda després d’una combinació amb Manolo Bueno.

A la segona part els quadribarrats han sortit amb força. Miguélez per Manteca a l’interior de l’àrea i Iván que responia molt bé a la rematada del de Begues. Però ha arribat el gol dels visitants, novament en una jugada a pilota aturada. Un córner servit des de la dreta de la porteria de Morales l’ha rematat al primer pal des de l’interior de la petita Óscar López, que avançava als alicantins al marcador.

Amb el resultat en conAG11011601056tra el Sant Andreu ha buscat l’empat sense sort. Podia haver arribat en una rematada de cap de Luis Blanco, però Dani, que havia entrat substituint a Iván lesionat, ha pogut treure la pilota de l’escaire amb dificultats.

Els andreuencs s’han volcat a l’atac, sobretot durant els set minuts de descompte, però no han tingut ocasions de perill clares. Socías ho ha provat connectant una centrada amb el cap, però Dani ha atrapat sense problemes. El Dènia ha pogut sentenciar al contraatac en dues ocasions però Morales ha estat encertat i ha evitat que el Dènia marxés amb un altre gol cap a casa.

UE Sant Andreu 0

CD Dènia 1

UE Sant Andreu: Morales, Pelegrí (Manteca 17′), Moyano, Socías, Guillén, Xavi Moro (Llobet 62′), Miguélez, Tarradellas (Matamala 81′), Álex, Curro i Luis Blanco.

CD Dènia: Iván (Dani 58′), Aceitón, Mendoza, Juan Carlos, Rafa Belda (Vinuesa 65′), Dani González, Pepín, Pinto (J.Pepín 79′), Didi, Manolo Bueno i Óscar López.

Gols: 0-1 Óscar López (63′)

Árbitre: Herrero Arenas (aragonès). Ha mostrat la groga als locals Moyano i Miguélez i als visitants Iván, Aceitón, Juan Carlos, Dani González i Pinto.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS