UE Sant Andreu 0 – UE Lleida 0

Empat sense gols entre Sant Andreu i Lleida en un partit marcat per les poques arribades a l’àrea rival. Oliver, avui titular en substitució del lesionat Morales, ha estat decisiu per sumar un punt que deixa els quadribarrats setens a la taula amb 35 punts. Bons minuts de Llobet.

No ha estat un partit gens vistós pels espectadors que avui s’han aplegat al Narcís Sala. Tot i la pluja que ha anat caient les hores prèvies al partit, la gent ha respost i el “Partit del poble” ha superat la mitjana d’assistència d’aquesta temporada a l’estadi.

Amb tots dos equips molt ben plantats sobre el terreny de joc i sense arriscar massa, la primera meitat ha començat amb domini lleidatà. Els d’Emili Vicente, que havien guanyat en els seus darrers quatre desplaçaments, buscaven profunditzar per la banda esquerre del seu atac una i altra vegada però no aconseguien acabar les jugades amb rematada.

La primera aproximació perillosa ha estat pel Sant Andreu. Miguélez ha trobat la passada per Matamala, que avui sortia com a davanter titular, però el granollerí ha rematat fluix davant d’Edu. El Lleida ha provat Oliver a la mitja hora de joc. Un dels màxims golejadors de la categoria, Rayo, ha provat un xut des de la frontal de l’àrea però Oliver ha atrapat sense problemes. Només tres minuts després, l’acció més clara de la primera part. Córner molt tancat que treu el Lleida des de la dreta del seu atac i la pilota es passeja per davant de la línia de gol sense trobar rematador. S’arribava al descans amb molt poc futbol.

A la segona part Natxo González ha mogut la banqueta per donar entrada a Dani Martí, Joel i Llobet, que s’ha mostrat especialment incisiu. Seguint la tònica del primer temps, als dos equips els hi costava generar perill i arribar a la porteria contrària. Ha estat però el Lleida qui ha disposat de la més clara del període i del partit: primer Rayo amb el cap i després Asier amb el peu han topat amb un Oliver que ha tingut temps per reaccionar des de terra i tornar a evitar el gol en segona instància.

A mesura que avançaven els minuts els quadribarrats s’anaven volcant més a camp contrari, però la circulació de pilota no era fluïda a causa del bon posicionament dels blaus. Ha estat Llobet qui amb un xut amb la dreta ha provat Edu per primera vegada. Les pilotes penjades a l’àrea en els últims minuts no han trobat rematador andreuenc i el partit ha acabat amb un repartiment de punts que permet al Sant Andreu retallar un punt al Badalona, proper rival a la lliga.

UE Sant Andreu 0

UE Lleida 0

UE Sant Andreu: Oliver, Pelegrí, Socías, Dani Guillén, Álex, Héctor Bueno (Dani Martí 75’), Aday (Joel 75’), Miguélez, Curro, Luis Blanco (Llobet 65’) i Matamala.

UE Lleida: Edu, Gallego, Pau, Jerson, Dani Marín, Jaume, Álex Colorado, Asier Izaguirre (Cheick 82’), Xavi Jiménez (Dani Giménez 60’), Rayo (Jesús Imaz 90’) i Xavi Gabernet.

Árbitre: Pérez Perasa (tinerfeny). Ha mostrat la groga a Pelegrí, Socías i Joel per part andreuenca i a Gallego i Pau per part lleidatana.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS