El Sant Andreu s’enfrontà demà a un Santboià que ocupa l’última posició de la classificació. Els del Baix Llobregat han canviat recentment d’entrenador i han sumat totes les seves victòries a casa. Tarradellas i Pelegrí són baixa.

El partit, que es podrà veure en directe pel 33 a partir de les 12.00h del migdia, serà més perillós del que pot semblar una visita al camp del cuer. El Joan Baptista Milà no és un camp gaire favorable pels quadribarrats, almenys en els darrers anys. De l’última victòria en aquest camp ja en fa tretze anys. També és cert que el còmput global és favorable pel Sant Andreu: 4 victòries locals, 2 empats i 5 victòries visitants en els 11 partits que s’han disputat a Sant Boi. Demà l’equip intentarà trencar aquesta mala ratxa de tres visites consecutives amb derrota al Joan Baptista Milà.

El 5 a 0 de l’anada queda ja lluny i no serveix com a referència perquè el moment de forma dels equips ha canviat. I el Santboià on és més perillós és a casa, on ha sumat les seves tres victòries. De l’última ja en fa gairebé tres mesos, el 31 d’octubre. Aquesta mala ratxa ha situat el Santboià cuer amb 14 punts.

Pel que fa al Sant Andreu destaca la tornada a la convocatòria d’Hèctor Bueno, Aday i Joel. Natxo González ha convocat a tots els seus futbolistes disponibles a excepció de Pelegrí, que segueix amb problemes a l’espatlla, i Tarradellas, que ahir va sentir una punxada al bessó durant l’entrenament.

Cristian Valle, del qual en qüestió de dies es farà oficial el seu fitxatge, també queda fora de la convocatòria a falta d’autorització de la Federació per fer-li la fitxa. El jugador ha fet avui el seu primer entrenament amb la plantilla.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS