Un rival propici al Narcís Sala

El Sant Andreu rep demà a partir de les 12.00h al Dènia. Un equip que mai ha sumat cap punt en les seves visites a territori andreuenc. Aday, Héctor Bueno i Joel són baixa per aquest partit.Gairebé un mes després el Sant Andreu tornarà a jugar un partit a casa. I és que entre l’aturada nadalenca i els dos partits consecutius lluny del Narcís Sala d’aquest inici d’any, queda molt enrere aquell 19 de desembre, quan es va derrotar a l’Ontinyent per 1-0.

El rival de demà, també alicantí, no arriba en un bon moment a Sant Andreu. Ha sumat només 2 punts dels últims 9 disputats després de guanyar 4 partits consecutius entre finals de novembre i principis de desembre. Aquests últims mal resultats han fet caure l’equip de Nino Lema fins la onzena posició amb 28 punts.

I el Narcís Sala no és un escenari gens propici per al Dènia. És cert que només l’han visitat en dues ocasions, però en totes dues han sortit derrotats. Per 2 a 0 en la seva primera visita, la temporada 2008-2009, i per 2 a 1 la darrera temporada. A més, la visita dels alacantins suposarà el retorn al Narcís Sala de Manolo Bueno i Jordi Vinuesa, dos ex-andreuencs ara a les files del Dènia.

Natxo González ha convocat a tots els jugadors disponibles per a aquest partit. Aday, sancionat, i Héctor Bueno, que encara no està al 100% de la seva lesió al bessó, seran baixa. Tampoc entra a la convocatòria Joel.

Més en

Primer esdeveniment de la UE Sant Andreu al Senegal per observar el talent dels joves futbolistes del país

Premsa18 de juny de 2019

Segovia continuarà defensant la porteria

Premsa17 de juny de 2019

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019