Un rival propici al Narcís Sala

El Sant Andreu rep demà a partir de les 12.00h al Dènia. Un equip que mai ha sumat cap punt en les seves visites a territori andreuenc. Aday, Héctor Bueno i Joel són baixa per aquest partit.Gairebé un mes després el Sant Andreu tornarà a jugar un partit a casa. I és que entre l’aturada nadalenca i els dos partits consecutius lluny del Narcís Sala d’aquest inici d’any, queda molt enrere aquell 19 de desembre, quan es va derrotar a l’Ontinyent per 1-0.

El rival de demà, també alicantí, no arriba en un bon moment a Sant Andreu. Ha sumat només 2 punts dels últims 9 disputats després de guanyar 4 partits consecutius entre finals de novembre i principis de desembre. Aquests últims mal resultats han fet caure l’equip de Nino Lema fins la onzena posició amb 28 punts.

I el Narcís Sala no és un escenari gens propici per al Dènia. És cert que només l’han visitat en dues ocasions, però en totes dues han sortit derrotats. Per 2 a 0 en la seva primera visita, la temporada 2008-2009, i per 2 a 1 la darrera temporada. A més, la visita dels alacantins suposarà el retorn al Narcís Sala de Manolo Bueno i Jordi Vinuesa, dos ex-andreuencs ara a les files del Dènia.

Natxo González ha convocat a tots els jugadors disponibles per a aquest partit. Aday, sancionat, i Héctor Bueno, que encara no està al 100% de la seva lesió al bessó, seran baixa. Tampoc entra a la convocatòria Joel.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS