Visita a la Clínica Sant Jordi

Membres de la  plantilla del primer equip  i de la directiva del club van realitzar la setmana passada una emotiva visita a un hospital de Sant Andreu.

Álex Cacho, Dani Guillén, Dani Martí i Albert Manteca acompanyats pels directius Albert Trillo, Juan Carlos Campos, Xavi Miralles i Ferran Gonyalons es van desplaçar fins la Clínica Sant Jordi per estar amb els malalts en dates tan assenyalades com aquestes. Els jugadors van passar per les habitacions i pels serveis d’urgències i van lliurar pilotes i samarretes signades.

La directora i gerent de la clínica, la senyora Lola Curt Navarro, va acompanyar en tot moment a jugadors i directius i va voler agrair aquesta iniciativa per part de la Unió Esportiva Sant Andreu. Des del centre també es van mostrar il·lusionats amb la iniciativa per part del club de lliurar el carnet NADO a tots els nadons que neixin aquests dies.

Més en

Primer esdeveniment de la UE Sant Andreu al Senegal per observar el talent dels joves futbolistes del país

Premsa18 de juny de 2019

Segovia continuarà defensant la porteria

Premsa17 de juny de 2019

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019