Visita a un rival directe

El Sant Andreu visita demà a partir de les 17.00h el camp de l’Alcoyano, un dels rivals directes en la lluita per estar en zona de play-off d’ascens. Curro és baixa per sanció. Héctor Bueno i Pelegrí, lesionats, també cauen de la llista.

I és que el rival de demà es troba només una posició per damunt dels andreuencs, és quart amb 33 punts. Tot i el bon lloc que ocupen, els valencians no travessen el seu millor moment de la temporada. Dels últims quatre partits disputats només n’ha guanyat un, a Can Peixauet, i en tres d’aquests darrers quatre enfrontaments s’han quedat sense marcar. Una altra dada que no juga al seu favor és que no guanyen a casa des del 28 de novembre.

El Sant Andreu, en canvi, arriba en clara línia ascendent i vol tornar a agafar la velocitat de creuer que el caracteritza. Amb la de la setmana passada a Castalia són tres les victòries consecutives dels de Natxo González, que a més porten tres partits consecutius sense encaixar, construint les victòries des del darrere.

En nou visites dels quadribarrats a El Collao, 3 victòries, 3 empats i 3 derrotes. La darrera temporada, en la jornada 32, s’hi va perdre per 3 a 1. A més, el Sant Andreu ha vist porteria en 8 d’aquestes 9 visites a Alcoi.

De cara a aquest partit l’entrenador Natxo González convoca als següents setze homes:

Morales, Oliver, Álex, Guillén, Moyano, Socías, Raúl, Xavi Moro, Dani Martí, Miguélez, Tarradellas, Luis Blanco, Aday, Llobet, Manteca i Matamala.

Cauen de la llista Héctor Bueno, que arrossega molèsties al bessó, i Pelegrí, que es va luxar l’espatlla a Castalia. A més, Curro és baixa per sanció i Joel i Uri queden fora per decisió tècnica.

Més en

Primer esdeveniment de la UE Sant Andreu al Senegal per observar el talent dels joves futbolistes del país

Premsa18 de juny de 2019

Segovia continuarà defensant la porteria

Premsa17 de juny de 2019

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019