Visita a un rival directe

El Sant Andreu visita demà a partir de les 17.00h el camp de l’Alcoyano, un dels rivals directes en la lluita per estar en zona de play-off d’ascens. Curro és baixa per sanció. Héctor Bueno i Pelegrí, lesionats, també cauen de la llista.

I és que el rival de demà es troba només una posició per damunt dels andreuencs, és quart amb 33 punts. Tot i el bon lloc que ocupen, els valencians no travessen el seu millor moment de la temporada. Dels últims quatre partits disputats només n’ha guanyat un, a Can Peixauet, i en tres d’aquests darrers quatre enfrontaments s’han quedat sense marcar. Una altra dada que no juga al seu favor és que no guanyen a casa des del 28 de novembre.

El Sant Andreu, en canvi, arriba en clara línia ascendent i vol tornar a agafar la velocitat de creuer que el caracteritza. Amb la de la setmana passada a Castalia són tres les victòries consecutives dels de Natxo González, que a més porten tres partits consecutius sense encaixar, construint les victòries des del darrere.

En nou visites dels quadribarrats a El Collao, 3 victòries, 3 empats i 3 derrotes. La darrera temporada, en la jornada 32, s’hi va perdre per 3 a 1. A més, el Sant Andreu ha vist porteria en 8 d’aquestes 9 visites a Alcoi.

De cara a aquest partit l’entrenador Natxo González convoca als següents setze homes:

Morales, Oliver, Álex, Guillén, Moyano, Socías, Raúl, Xavi Moro, Dani Martí, Miguélez, Tarradellas, Luis Blanco, Aday, Llobet, Manteca i Matamala.

Cauen de la llista Héctor Bueno, que arrossega molèsties al bessó, i Pelegrí, que es va luxar l’espatlla a Castalia. A més, Curro és baixa per sanció i Joel i Uri queden fora per decisió tècnica.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS