A donar una passa endavant

El Sant Andreu visita demà a partir de les 17.00h, en directe per Esport 3, el camp d’un Benidorm que no passa per un bon moment. Luis Blanco és la gran novetat a la llista, mentre que Morales, que no està encara al 100%, Aday, amb una contractura, i Héctor Bueno, sancionat, en queden fora.

Els andreuencs viatgen a terres alacantines amb l’ojectiu de continuar la trajectòria ascendent de les darreres jornades i de confirmar la dinàmica positiva en el joc de l’equip. Davant tindran un rival que ve ferit pels últims resultats aconseguits. Els blanc-i-blaus només han guanyat un partit dels últims nou disputats, o dit d’una altra manera, han sumat 4 dels últims 27 punts en joc. Els homes de Roberto Granero es troben setzens a la classificació amb 30 punts, i això, a aquestes alçades de la temporada els fa ser un rival perillós que sortirà a totes. Ja a la primera volta van aconseguir arrencar un punt del Narcís Sala.

La dada curiosa és que els alacantins han aconseguit els mateixos punts com a locals a l’estadi Guillermo Amor, 18, que el Sant Andreu com a visitant. Un camp que li porta bons records a l’equip quadribarrat per la victòria per 2 gols a 4 de la temporada passada. Històricament però, no és un camp gaire favorable pels andreuencs, que només hi han sumat els tres punts en dues de les nou ocasions que l’han visitat.

Pel partit de demà el tècnic Natxo González convoca als següents 16 homes:

Oliver, Eric, Álex, Dani Guillén, Moyano, Socías, Pelegrí, Curro, Dani Martí, Xavi Moro, Miguélez, Llobet, Tarradellas, Luis Blanco, Manteca i Matamala.

Queden fora per lesió Aday, amb una contractura a l’isquiotibial, i Morales, ja amb l’alta mèdica però encara no recuperat al 100% del trencament muscular al bessó. Héctor Bueno és baixa per sanció i Raúl, Enric, Cristian, i Joel cauen de la llista per decisió tècnica.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS