El Sant Andreu rep demà a partir de les 12h un Teruel que visita per primera vegada el Narcís Sala. L’equip, conscient de la importància d’assegurar els punts de casa, buscarà una victòria que l’acosti a les places de play-off. Héctor Bueno és baixa per lesió i Xavi Moro, sancionat, tampoc entra a la llista.

Queden set partits de lliga a casa, vint-i-un punts que seran molt importants per les aspiracions de l’equip. El primer d’aquests set, demà contra el Teruel de l’ex andreuenc Ramon Maria Calderé, que tornarà amb especial il·lusió al Narcís Sala. Els aragonesos són actualment tretzens a la classificació amb 34 punts, tot i haver començat força bé la temporada i haver estat el primer equip que li va prendre els tres punts al Sant Andreu, que va caure a Pinilla per 1 a 0.

En els últims mesos els resultats no han acompanyat l’equip de Calderé, que ha anat intercalant empats i derrotes. Després de vuit partits consecutius sense guanyar, la setmana passada els aragonesos van tornar a sumar els tres punts contra l’Atlètic Balears, per tant arriben al Narcís Sala amb ganes d’aixecar el vol.

Sant Andreu i Teruel no havien coincidit mai fins aquesta temporada en la mateixa categoria, per tant, els vermells debutaran demà a l’estadi andreuenc. Un partit per al que Natxo González ha convocat a tots els jugadors disponibles. Només en queden fora Héctor Bueno, encara no recuperat de la seva lesió al bessó, i Xavi Moro, que es perdrà el partit per sanció després d’haver vist la cinquena targeta groga la setmana passada al camp del Benidorm. La gran novetat és el retorn de Morales, després de quatre partits fora per lesió.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS