Acord de col·laboració amb New Park Bowling

La setmana passada es va presentar a la bolera de la Maquinista l’acord de col·laboració entre la U.E. Sant Andreu i New Park Bowling. L’acte, que va comptar amb la presència del president adjunt, Juan Carlos Campos, va servir per presentar les samarretes dels quatre equips del planter que l’empresa apadrina.

Juvenil “A” masculí, Femení “A”, Cadet “A” masculí i Infantil “A” masculí són els quatre equips que, segons l’acord de col·laboració, New Park Bowling de la Maquinista apadrina. A l’acte hi va ser present en representació del futbol base tota la plantilla de l’aleví A , equip que per Setmana Santa viatja a Bulgària per disputar un torneig i al que aprofitem per desitjar-li molta sort. Jugadors i tècnics s’ho van passar d’allò més bé en aquesta presentació i hi va haver regals per a tots els assistents.

L’acte, en el qual s’hi van presentar les samarretes d’aquests quatre equips del planter, també va servir per presentar el contracte i els acords de col·laboració entre l’empresa i el club. El director de New Park Bowling, Juan Caseiro, va ser l’encarregat d’escenificar l’acord amb el president adjunt del Sant Andreu, Juan Carlos Campos.

Més en

Horari d’estiu a les oficines del club

Premsa12 de juliol de 2019

Acabada la primera part d’obres a Tribuna

Premsa11 de juliol de 2019

La pretemporada del Sant Andreu pren forma

Premsa11 de juliol de 2019

Novetats i renovacions al cos tècnic

Premsa10 de juliol de 2019