CF Badalona 0 – UE Sant Andreu 0

Empat sense gols al Camp del Centenari entre el líder del grup i l’actual campió. El Sant Andreu ha sortit a buscar la victòria en un camp on no hi havia guanyat ningú aquesta temporada, però no ha pogut rematar amb un gol la bona feina feta.

Amb aquest 0-0 els quadribarrats li guanyen el gol average particular als escapulats.

En un camp molt difícil per als visitants aquesta temporada el Sant Andreu ha controlat bé un partit que es presentava complicat. Els de Manolo Márquez no han trobat facilitats en cap moment per desenvolupar el seu joc i als andreuencs l’únic que els hi ha faltat ha estat perforar la porteria de David Valle.

El partit ha començat amb molt respecte entre els dos equips. Minuts de tempteig sense aproximacions clares de perill real per part de cap dels dos equips. Ha estat la tònica general de la primera part, les línies de construcció estaven ben tapades i costava generar joc. Davant d’això tant Badalona com Sant Andreu han buscat més el joc en llarg, però tampoc ha donat bons resultats amb dues defenses ben atentes en l’anticipació.

Els quadribarrats han aconseguit generar perill en un parell de bones associacions entre Curro i Aday, però les centrades del de Setmenat no han trobat rematador a l’àrea. El Badalona ha fet la seva arribada de la primera part minuts després, David Prats ha rebut una pilota de Ferrón a la frontal, però la rematada del davanter ha sortit desviada per poc.

S’arribava al descans sense pràcticament ocasions, amb els porters inèdits i amb una gran solidesa defensiva que no feia patir al darrere, el partit estava controlat.

Començava la segona part amb tots dos equips buscant una mica més la porteria contrària i amb més arribada. Al 54′ Curro provava el xut llunyà però la seva rematada es perdia fregant el pal dret de la porteria de David Valle. Contestava novament David Prats amb un xut que sortia desviat. Oliver, ben col·locat, no ha hagut d’intervenir. Tres minuts després Aday provava al porter escapulat, la seva rematada la desviava a córner el badaloní.

Els tècnics començaven a moure les banquetes i al 78′ a punt ha estat d’arribar el gol andreuenc. Héctor Bueno la penjava a l’àrea i Matamala pentinava amb el cap sense trobar la porteria blava. S’acabava el temps i el Badalona també començava a apretar. En una d’aquestes jugades, els de Manolo Márquez han perdut la pilota, s’ha generat el contraatac quadribarrat i Matamala ha pogut fer el gol de la victòria, però la rematada del de Granollers no ha estat encertada.

El Sant Andreu que amb aquest empat queda amb 36 punts a la taula i queda empatat a punts amb l’Sporting Mahonés, proper rival dels de Natxo González.

CF Badalona 0

UE Sant Andreu 0

CF Badalona: David Valle, Vázquez, Óscar Ramírez, Robles, Javi Muñoz (Sidibe 72’), Ferrón, David Prats, Rubén Casado (Dani Guerrero 75′), Víctor, Santi Villa i Marc Mas (Miguel Ángel 58′).

UE Sant Andreu: Oliver, Pelegrí, Moyano, Guillén, Aday, Miguélez, Héctor Bueno, Álex (Socías 67’), Llobet (Tarradellas 80’), Matamala i Curro (Dani Martí 82’).

Árbitre: Sánchez Ramos (tinerfeny). Ha mostrat la groga a Santi Villa i Dani Guerrero per part local i a Álex Cacho, Aday i Héctor Bueno per part visitant.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS