CF Benidorm 0 – UE Sant Andreu 0

La Unió Esportiva Sant Andreu ha sumat aquest diumenge un nou empat sense gols en un partit molt travat al camp del Benidorm. Els de Natxo González, que han merescut més, sumen una nova jornada sense encaixar gols i ja en van quatre de consecutives amb la porteria a zero.

L’empat sense gols ve sent una tònica bastant habitual en les darreres setmanes, però el d’avui poc ha tingut a veure amb el punt que es va sumar contra el Lleida o contra el Badalona. Amb un terreny de joc en molt males condicions s’ha fet molt difícil fer circular la pilota amb fluïdesa. Tot i això el Sant Andreu ho ha intentat, una passada en profunditat de Xavi Moro per Matamala ha estat la primera aproximació perillosa dels quadribarrats, però la defensa alacantina molt atenta s’ha anticipat al perill.

El Benidorm, en una situació força delicada a la taula, també ho ha intentat mitjançant un xut de Pablo Garcia, però Oliver ha aturat amb seguretat. Al minut 26′ ha arribat la jugada que podia haver canviat el partit. Óscar, per dues vegades, ha evitat el gol andreuenc aturant primer una rematada de Matamala i desviant a córner el xut en segona instància de Miguélez. Ha estat la millor ocasió del partit amb diferència, però l’encert del porter i la manca d’efectivitat han evitat que es traduís en el primer gol del partit.

A la segona meitat Natxo González ha donat entrada a Llobet i Tarradellas per guanyar presència ofensiva. No obstant els alacantins s’han sabut tancar bé al darrere i han anat rebutjant totes i cadascuna de les pilotes que queien penjades a la seva àrea. Luis Blanco, que ha entrat al terreny de joc al minut 73′, ha gaudit de la millor opció de la segona part, però el seu xut l’ha atrapat el porter després d’una bona jugada de basculació andreuenca. En els darrers minuts el Sant Andreu ho ha provat forçant algun córner, però les centrades no han trobat rematador.

Amb aquest nou punt l’equip quadribarrat, que segueix refermant el bon treball defensiu, queda a quatre de les places de play-off d’ascens.

CF Benidorm 0

UE Sant Andreu 0

CF Benidorm: Òscar, Carrasco, Valero, Gil, Navarro, Tito, Pablo Garcia, Agulló (Victor 82’), Chupe (Ocaña 62’), Domenech i Cubillas (Guerra 75’).

UE Sant Andreu: Oliver, Moyano, Pelegrí, Álex Cacho, Dani Guillén, Xavi Moro (Luis Blanco 73’), Curro, Dani Martí (Llobet 58’), Miguélez, Manteca (Tarradellas 63’) i Matamala.

Àrbitre: Cristian Adrián Lixandru (aragonès). Ha mostrat la targeta groga als locals Valero, Tito, Pablo Garcia i Domenech i als visitants Xavi Moro i Dani Martí.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS