Derrota a terres lleidatanes

Tot i millorar la imatge mostrada a l’últim partit, el Sant Andreu ha sumat al camp del Lleida una nova derrota per 4 gols a 2. Aquesta desfeta situa les noies d’Oriol Casadevall en la desena posició de la taula.

En els primers 45 minuts, les andreuenques han creat més perill a la porteria del Lleida i han aconseguit avançar-se al marcador en dues ocasions. El Lleida però ha reaccionat als gols del Sant Andreu i ha pogut marxar al descans amb empat a dos gols. A la represa ha estat l’equip local qui s’ha mostrat més incisiu en atac i pel nombre d’ocasions, la victòria per 4-2 és justa a favor de les lleidatanes.

El partit començava igualat amb ocasions a les dues porteries, però era l’equip visitant qui s’avançava al marcador al minut 8. Kaky aprofitava la centrada d’una falta i feia l’assistència a Sandra que amb un xut col·locat al segon pal feia pujar l’1 a 0 al marcador.  La tranquil·litat per posar-se per davant en el marcador durava poc menys de deu minuts ja que en una bona jugada trenada al mig camp del Lleida, propiciava una passada llarga i Georgina de vaselina feia el primer gol del Lleida.

Amb l’1 a 1, la igualtat al marcador es reflectia també en les ocasions. El Lleida buscava passades a l’esquena de la defensa andreuenca i així arribava el penal provocat entre Muka i Merche que feien caure dins l’àrea a la davantera lleidatana. Per sort del conjunt quatribarrat, Maria xutava al pal. Després del penal el Sant Andreu tornava a avançar-se al marcador, en una pilota recuperada al mig del camp Sandra retallava a la seva defensa i engaltava un fort xut ras des de fora l’àrea que feia inútil l’estirada de Monica.

Després del gol, Oriol Casadevall es veia obligat a fer el primer canvi del partit i Nerea substituïa a Muka que es retirava amb un fort cop al genoll. Al minut 41 i només dos minuts després del segon gol del Sant Andreu, Georgina reestablia l’empat després d’un servei de còrner,  aprofitant-se de la poca tensió defensiva de les visitants. Al final de la primera part, el Sant Andreu s’apropava amb perill a la porteria del Lleida; Sandra ho intentava des de fora l’àrea, Kaky amb un llançament de falta estavellava la pilota al travesser i Pidi amb un xut ras que sortia fregant el pal no podia batre la portera local. Amb empat a dos gols arribava el descans.

La segona part començava amb la mateixa tònica d’igualtat i qualsevol equip podia posar-se per davant en el marcador. La millor ocasió del Sant Andreu arribava al minut 60, de nou a les botes de Sandra, que no encertava a rematar una centrada de Pidi. El Lleida disposava també de bones oportunitats, totes elles molt ben resoltes per Merche.

A mesura que passaven els minuts al Sant Andreu  li costava més trenar bones jugades i el conjunt lleidetà arribava amb més facilitat. Les davanteres del Lleida no eren capaces de foradar la porteria visitant ni en un parell d’1 contra 1 amb Merche, ni amb un xut ras desde fora de l’àrea. Veient la dinámica que prenia el partit, Oriol Casadevall movia fitxa el minut 66 i Mariona substituïa a Mar. El Sant Andreu no baixava els braços tot i les imprecisions tècniques i la falta de criteri del col·legiat alhora de sancionar faltes i ensenyar targetes. Al minut 75 Maria disposava d’una clara ocasió pel Lleida quan sola davant la portera adreuenca no podia superar-la però alt.

La insistència de les locals tindria el seu premi al minut 84 quan una jugadora controlava, amb l’ajuda de la mà, una pilota a la frontal de l’àrea i feia l’assistència a Cristina que des de l’interior de l’àrea no perdonava i marcava el tercer gol per a l’equip local. El conjunt quatribarrat, tot i l’entrada de Maria per Marta, no tenia temps a reaccionar i cinc minuts més tard, arribava la sentència després d’una rematada de cap de Paola que feia pujar el quart i definitu gol al marcador.

El partit finalitzava amb mal sabor de boca pels dos equips: el Lleida tot i sumar tres punts importants veia com queia lesionada Maria en els últims instants del partit i el Sant Andreu perquè encadenava la quarta derrota consecutiva.

Tot i la mala ratxa de l’equip quatribarrat, el descens es troba encara a 9 punts i la distància amb el sisè classificat és de només 6 punts. Amb aquest victòria el Lleida escala dues posicions i ocupa ja la vuitena plaça.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS