El juvenil es retroba amb la victòria

Important victòria del Juvenil A en la seva visita al camp de la Damm. Els andreuencs, molt concentrats durant tot el partit, van posar fi a la mala ratxa que els havia portat a estar set partits sense sumar els tres punts.

Els visitants van començar el partit amb força, i van poder avançar-se en el marcador amb un llançament de Víctor que es va estavellar al travesser. Poc després ho aconseguirien amb una gran rematada de cap de Geri. A partir de llavors, tot l’equip es va mostrar molt sòlid defensivament i van aconseguir controlar bé al rival, que malgrat que va tenir alguna ocasió, mai va arribar a donar sensació de gaire perill.

Només al final, en  els últims cinc minuts, va augmentar la pressió dels locals, aprofitant la superioritat numèrica propiciada per l’expulsió de Giovanni. L’esforç i la lluita dels quatribarrats va tenir el just premi de la victòria. És important confirmar aquesta victòria la setmana vinent en el Narcís Sala davant el Can Vidalet, per poder prendre aire i allunyar-se de les zona perillosa de la classificació.

CF Damm B – 0

UE Sant Andreu – 1

CF Damm B: Felipe, Éric Bisbal, Morales (Óscar Medina), Lamas (Torres), Iván, Arnau, Éric Llopis, Jandro, Adri, Fran (Juancho) i Álex García (Fillol) .

UE Sant Andreu: Gabri, Nemo (David Santos), Sergio, Alejandro, Jilmar, Pepe, Iván (Javi), Canut, Castillo (Giovanni) Víctor (J. Ruiz) i Geri.

Gol: 0-1, Geri (m. 36).

Árbitre: Albelda Bárcena. TG: J. Ruiz i Castillo. TV: Giovanni(min. 85).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS