Enric Tarrés ja és andreuenc

La Unió Esportiva Sant Andreu ha arribat a un acord per incorporar el jove defensa de l’Espanyol B Enric Tarrés. És el segon reforç que arriba al Narcís Sala en aquest mercat d’hivern i ocuparà la fitxa sub-23 que l’equip tenia lliure.

Coincidint amb les darreres hores del mercat d’hivern el Sant Andreu ha tancat el fitxatge d’Enric Tarrés, un central eivissenc de 20 anys format al CF Ràpid i que ha passat per les categories inferiors del Vila-real, pel Palamós i que actualment militava al filial de l’Espanyol. Durant el dia d’avui s’han acabat de tancar tots els tràmits amb la Federació i Tarrés ja és jugador quadribarrat a tots els efectes.

És la segona incorporació d’aquest mercat d’hivern després de la de Cristian Valle. Tarrés, que va arribar a debutar amb el primer equip de l’Espanyol en un amistós, ocuparà la fitxa sub-23 que quedava lliure.

Més en

Triple prova de foc lluny del Narcís Sala

admin15 de març de 2019

Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de març de 2019

La final de la Copa Catalunya serà el primer de maig

Premsa14 de març de 2019

Conveni amb el gimnàs Duet Fit de Meridiana

admin14 de març de 2019