Jornada d’enfrontaments directes

La jornada d’aquest cap de setmana es presenta molt emocionant. Fins a 6 dels primers 9 classificats s’enfronten entre ells. El Sant Andreu comença la jornada a quatre punts de la zona de play-off, els mateixos als que es troba el seu rival, l’Sporting Mahonès.

Sant Andreu-Sporting Mahonès, Castelló-Lleida i Sabadell-Alacant són els partits que aquesta jornada poden marcar la diferència entre els aspirants a ser a final de temporada entre els quatre primers. Una jornada ideal per retallar distàncies respecte el capdavant. A més, el Badalona visita l’Ontinyent, un equip en clara línia ascedendent amb una ratxa de quatre victòries consecutives.

Els dos equips que podrien sortir més afavorits d’aquesta jornada són l’Alcoyano, quart classificat i que rep el Santboià, i l’Orihuela, que rep el Dènia a casa. Tot i no estar implicats en aquests enfrontaments directes, els de Pato hauran d’anar en compte ja que no passen per un bon moment. L’Orihuela porta tres derrotes consecutives i cinc partits sense sumar els tres punts.

Més en

Iván Fuentes causa baixa

Premsa7 de juny de 2019

Cinc jugadors tenen amb contracte fins el 2020

Premsa7 de juny de 2019

Alcover continuarà defensant la quadribarrada

Premsa6 de juny de 2019

Carroza, una temporada més com a andreuenc

Premsa6 de juny de 2019