Jornada d’enfrontaments directes

La jornada d’aquest cap de setmana es presenta molt emocionant. Fins a 6 dels primers 9 classificats s’enfronten entre ells. El Sant Andreu comença la jornada a quatre punts de la zona de play-off, els mateixos als que es troba el seu rival, l’Sporting Mahonès.

Sant Andreu-Sporting Mahonès, Castelló-Lleida i Sabadell-Alacant són els partits que aquesta jornada poden marcar la diferència entre els aspirants a ser a final de temporada entre els quatre primers. Una jornada ideal per retallar distàncies respecte el capdavant. A més, el Badalona visita l’Ontinyent, un equip en clara línia ascedendent amb una ratxa de quatre victòries consecutives.

Els dos equips que podrien sortir més afavorits d’aquesta jornada són l’Alcoyano, quart classificat i que rep el Santboià, i l’Orihuela, que rep el Dènia a casa. Tot i no estar implicats en aquests enfrontaments directes, els de Pato hauran d’anar en compte ja que no passen per un bon moment. L’Orihuela porta tres derrotes consecutives i cinc partits sense sumar els tres punts.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS