Morales, petit trencament muscular al bessó

Les proves a les que ha estat sotmès han determinat que el porter andreuenc té un trencament de dos centímetres al bessó. El temps de baixa aproximat és d’unes dues setmanes, tot i que el dia a dia marcarà el moment de la reaparició.

Morales va notar una estrabada durant l’entrenament de dissabte passat abans de rebre el Lleida i va haver d’abandonar la sessió. Després de les proves a les que s’ha sotmès aquesta setmana s’ha determinat que el porter barceloní té un petit trencament fibrilar de dos centímetres al bessó. Aquesta lesió el mantindrà unes dues setmanes de baixa i Morales es perdrà segur el partit contra el Badalona. Després la seva evolució en el dia a dia en els entrenaments determinarà quan podrà tornar a la porteria quadribarrada.

És la segona lesió que Morales pateix aquesta temporada després que al mes de novembre hagués de ser intervingut pel Doctor Cugat per problemes al menisc del seu genoll dret.

Més en

Primer esdeveniment de la UE Sant Andreu al Senegal per observar el talent dels joves futbolistes del país

Premsa18 de juny de 2019

Segovia continuarà defensant la porteria

Premsa17 de juny de 2019

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019