Morales, petit trencament muscular al bessó

Les proves a les que ha estat sotmès han determinat que el porter andreuenc té un trencament de dos centímetres al bessó. El temps de baixa aproximat és d’unes dues setmanes, tot i que el dia a dia marcarà el moment de la reaparició.

Morales va notar una estrabada durant l’entrenament de dissabte passat abans de rebre el Lleida i va haver d’abandonar la sessió. Després de les proves a les que s’ha sotmès aquesta setmana s’ha determinat que el porter barceloní té un petit trencament fibrilar de dos centímetres al bessó. Aquesta lesió el mantindrà unes dues setmanes de baixa i Morales es perdrà segur el partit contra el Badalona. Després la seva evolució en el dia a dia en els entrenaments determinarà quan podrà tornar a la porteria quadribarrada.

És la segona lesió que Morales pateix aquesta temporada després que al mes de novembre hagués de ser intervingut pel Doctor Cugat per problemes al menisc del seu genoll dret.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS