Natxo González: “La segona part ha estat espectacular”

El tècnic vitorià es mostrava molt satisfet després del partit contra el Teruel per la capacitat de sobreposar-se al 0-1 de l’equip i deia que és optimista de cara els propers compromisos perquè s’està trobant la fiabilitat necessària.

Què ha canviat de la primera part a la segona per donar una imatge tan diferent?

Jo crec que no ha canviat tant, almenys en intenció. Els inicis de partits sempre són difícils, els equips estan físicament més forts, les defenses més poblades i ens ha costat enllaçar entre línies, a més d’estar imprecisos en el control i en la passada. Si t’arriben i et fan el 0-1 això et pot pesar d’alguna manera, però haig de destacar la capacitat d’autoregulació de l’equip perquè la segona part ha estat espectacular.

Quina influència ha tingut l’entrada de Tarradellas?

Necessitàvem connectar en aquesta zona intermitja aprofitant que ells fisicament anirien baixant i tenir la paciència suficient per trobar el camí del gol.

Ha faltat tancar el partit amb el tercer gol…

Sí, hagués estat la llet arribar als últims minuts sense patir. Hem tingut moltes opcions per fer el 3 a 1 i no ho hem aconseguit. Al final quan es dóna aquesta situació ja saps el que passa moltes vegades, a més amb un menys i amb ells penjant pilotes a l’àrea. Crec que erem conscients de que haviem remuntat un partit molt important i que no se’ns podia escapar.

David Llobet segueix amb la seva progressió…

No és una situació puntual, ho porta arrossegant durant diversos partits. El vaig destacar fa dues setmanes i avui no ho tornaré a fer, però me n’alegro molt per ell perquè s’ho mereix tot.

Hi havia alguna motivació especial per la derrota de l’anada a Teruel?

No, la veritat és que l’única motivació era treure els tres punts i sobretot després del descans on l’equip estava tocat perque veia que anava per darrere en el marcador contra un equip que a nivell defensiu és poderós. Crec que per primera vegada aquest any hem tret aquesta malla llet que un pot portar dins per entendre que estem en moments molt importants de la temporada i aixecar el resultat. A més de la manera que ho hem fet, hem tingut pausa i no ens hem precipitat, hem sabut contenir les emocions.

Com veus l’equip per afrontar les onze jornades que queden?

La imatge de l’equip i com està l’equip crec que s’ha vist avui sobre el terreny de joc. Erem conscients al descans del que ens jugàvem, que a casa volem tenir aquesta fiabilitat i el que et dóna la fiabilitat és el joc i la frescura de l’equip. Crec que els hi hem passat per sobre en tots els sentits i això et fa sentir optimista de cara al futur. Crec que estem trobant aquest estat de flow per arribar a les últimes jornades amb les opcions intactes.

Com ha acabat Moyano físicament?

Perfecte, sense cap problema. A més ahir va ser pare, o sigui que molt bé.

I l’Alacant proper rival…

L’Alacant ha empatat avui i si guanyem al seu camp el passarem. A partir d’aquí hem de preparar la setmana per un partit molt difícil en un camp horrible i preparar-nos per aquesta cita que no és agradable. Estan competint en un camp bastant irregular i no molt gran i són un equip que en aquests àmbits es mou molt bé.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS