Natxo González: “Sabem que els partits de casa seran fonamentals”

El tècnic andreuenc, molt content amb l’actuació de l’equip, ressaltava en la roda de premsa posterior al partit contra els balears la importància de fer-se sòlids en els set partits que queden a casa d’aquí a final de temporada.

Avui suposo que satisfet per partida doble, el joc ha estat bo i s’ha recuperat el gol que venia faltant…

Sí, la veritat és que ha estat un d’aquests partits en que acabes molt satisfet pel resultat i per la manera en que s’ha aconseguit. Hem tornat a jugar com a locals i hem mostrat una mica aquesta fiabilitat que venim buscant.

Fa dues setmanes parlaves d’objectius a curt termini, de moment es van complint gairebé tots…

Bé, com deiem tenim uns objectius independentment de la classificació final. Són també objectius a nivell intern que si els anem complint podrem arribar a l’objectiu de final de temporada. Avui veniem d’un punt important a Badalona però haviem de fer-lo bo amb una victòria sobre l’Sporting Mahonès, un equip que venia amb una bona dinàmica i estic molt satisfet pel partit que hem fet.

Què és més important, els tres punts o la manera com s’han aconseguit?

A nivell classificatori els tres punts, després a nivell de seguretat de cara al futur doncs el joc també és molt important. Com deia estem buscant aquesta fiabilitat que potser no hem tingut fins ara i sabem que els partits de casa seran fonamentals d’aquí a final de temporada. Ens en queden set a casa i sis a fora i hem de buscar solucions per que l’equip sigui més fiable. Avui era una mica la primera prova i la veritat és que hem estat molt bé.

Héctor Bueno suposem que s’ha retirat per lesió…

Sí, té un problema al bessó.

Avui s’ha arribat molt més a l’àrea rival, què ha canviat en relació per exemple al partit contra el Lleida on va costar molt arribar-hi?

Amb respecte al dia del Lleida que deies jo crec que són el millor equip de la categoria defensivament parlant i quan van arribar aquí estaven en un estat de forma increïble, si ja de per sí es difícil generar oportunitats… Busquem alternatives per guanyar profunditat i intentem canviar el dibuix. Avui per exemple Aday ha començat més centrat i més avançat perquè és un jugador que ens dóna profunditat, per dins amb Llobet, Miguélez, Curro i Héctor Bueno teniem capacitat de tenir la pilota i després hem intentat buscar les arribades per banda per buscar la centrada i tenir més presència en zona de rematada. És qüestió de buscar la tecla perque a casa poguem tenir més accions de gol per poder fer més gols.

El proper rival, el Benidorm, ha perdut aquest matí. Això el fa un rival més perillós?

M’imagino que sí, pero bé, a mesura que passen les jornades cadascú està ficat en una lluita i per tant tindrem dificultats sempre.

Tercer partit consecutiu amb la porteria d’Oliver a zero i Llobet que es consolida a l’equip titular…

Bé, Oliver està tenint la possibilitat de competir un altre cop i ell està molt satisfet, en tres partits no ha encaixat i per un porter això és el principal. Això és el que li donarà encara més confiança i més seguretat per veure que és un porter que pot estar aquí i pot jugar en aquesta categoria assimilant tot el que li ve a un noi jove com ell.

En quant a David Llobet m’agradaria destacar públicament el seu rendiment perquè és un noi que treballa molt fort en el dia a dia i ara està tenint la seva recompensa. Crec que és un exemple per a molts i està trobant el que durant molt temps ha buscat, és per això que m’agradaria resaltar-lo públicament, el seu comportament és exemplar.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS