Natxo González: “Veniem a guanyar i no ho hem aconseguit”

En una roda de premsa posterior al parit molt curta, l’entrenador quadribarrat es mostrava força descontent amb el punt aconseguit al camp del líder. El tècnic, content amb el treball de l’equip, lamentava no haver rematat el partit amb un gol.

Punt positiu suposo…

No, en absolut. No tinc aquesta sensació, la veritat és que veniem aquí a guanyar i tot el que no fos guanyar no ens deixa satisfets, per tant no estic satisfet.

La setmana passada valoraves positivament un punt contra el Lleida a casa, avui perquè no?

No perquè veniem a guanyar i no ho hem aconseguit, per tant no estic satisfet. Independentment que l’equip ha treballat, ha estat bé, però no ens ha faltat una mica el matar el partit. Crec que en tot moment dins l’estrategia de partit l’objectiu era tenir el control i desconnectar jugadors importants del Badalona. Ho hem aconseguit però no hem pogut rematar-ho en els últims metres, aprofitar tot el bon treball que hem fet per acabar amb gol.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS