UE Sant Andreu 2 – CD Teruel 1

Gran victòria la que ha aconseguit aquest matí el Sant Andreu al Narcís Sala. Els aragonesos s’han avançat al minut 14′, però David Llobet, amb dos gols, ha culminat la remuntada en una gran segona part de tot l’equip. Amb aquesta victòria la zona de play-off d’ascens queda ja a només dos punts.

Era important assegurar els punts de casa, i amb aquesta intenció ha sortit l’equip al camp. Després d’uns minuts inicials de tempteig, el Teruel ha tingut la primera arribada clara i no l’ha desaprofitada. Passada en profunditat per Salva que davant la sortida d’Oliver creuava la pilota per fer el primer del matí. Era el minut 14′ i arrel del gol el Sant Andreu s’ha fet definitivament amb el control de l’esfèrica, però sense generar massa perill.

De fet, fins més enllà de la mitja hora de joc no hem tornat a veure aproximacions clares a cap de les àrees. Al 34′, un xut molt perillós d’Omar, l’ha atrapat amb algunes dificultats Oliver, que avui tornava a ser titular sota pals. I tres minuts més tard arribava el primer avís quadribarrat amb una falta directa magistralment llançada per Llobet que s’ha estavellat contra el travesser.

Abans del descans encara hi ha hagut temps per una nova ocasió del Teruel. Una bona jugada individual de Cristian l’ha resolt molt bé Oliver aturant el xut del jugador avui blanc.

La segona part ha estat diferent. El Sant Andreu ha atropellat des del primer moment l’equip aragonès. Natxo González ha donat entrada a Tarradellas en banda esquerre i l’equip s’anava acostant cada cop més a la porteria de Caballero. La pilota era pel Sant Andreu i es jugava en camp del Teruel. Fins que al minut 57′ ha arribat l’empat. Una bona obertura de Miguélez a banda dreta per l’arribada d’Álex Cacho l’ha aprofitat el lateral per posar una precisa centrada a Llobet, que arribant des del darrere li ha creuat la pilota al porter del Teruel.

Amb l’empat els quadribarrats ho han seguit buscant amb més intensitat. I només han hagut de passar set minuts per materialitzar la remuntada. Novament Llobet, després que Matamala rematés al pal una bona jugada de Tarradellas, ha aprofitat el rebuig per posar el 2 a 1 al marcador i aixecar el públic del Narcís Sala.

Quedaven 25 minuts per jugar-se i el Teruel havia d’arriscar incorporant gent a dalt i deixant espais al darrere. La sentència ha pogut arribar en diverses ocasions, però les bones intervencions de Caballero i la falta d’encert en la rematada han mantingut al Teruel viu fins al final. Primer Matamala i després Luis Blanco, aprofitant una gran jugada de Llobet, han vist com el porter visitant desviava les seves rematades a córner.

Els de Ramon Maria Calderé ho han provat fins l’últim minut buscant penjar pilotes i segones jugades dins l’àrea, però no han trobat rematada clara. El Sant Andreu ha jugat els últims minuts en inferioritat numèrica per expulsió de Xavi Pelegrí.

Segona victòria consecutiva a casa pels andreuencs, que la setmana que ve visiten a l’Alacant en un duel directe per entrar de ple en la lluita per les quatre primeres places.

UE Sant Andreu 2

CD Teruel 1

UE Sant Andreu: Oliver, Pelegrí, Moyano, Dani Guillén, Aday (Luis Blanco 70’), Miguélez, Álex Cacho, Llobet, Matamala (Manteca 80’), Curro i Dani Martí (Tarradellas 45’).

CD Teruel: Caballero, Aimar, Jaime (Pérez Rubio 75’), Monforte, Cristian, Borja, Salva, Omar, Asier (Enric Pi 63’), Negral i Javi González.

Gols: 0-1 (Salva 14’), 1-1 (Llobet 57’), 2-1 (Llobet 64’).

Àrbitre: Ramos Rodríguez (Las Palmas). Ha mostrat la targeta groga als locals Llobet, Curro i Tarradellas i als visitants Cristian, Borja, Omar i Negral. Ha mostrat la targeta vermella a Pelegrí.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS