UE Sant Andreu 2 – CF Sporting Mahonès 0

Dani Martí i Miguélez van ser els autors dels dos gols que van donar els tres punts contra els balears. Una victòria que sitúa els quadribarrats a 5 punts del líder i a 4 de la promoció d’ascens. A més, el partit va servir per confirmar la línia ascendent que porta el joc de l’equip.

Partit totalment dominat pels homes de Natxo González, que van anar gaudint d’aproximacions a l’àrea menorquina durant la primera part però sense massa sort. Un possible penal a Llobet al minut 23′ i una rematada de Matamala al 33′ van ser les accions més clares del primer temps. La lesió d’Héctor Bueno a pocs minuts del descans va propiciar l’entrada al terreny de joc de Dani Martí, i precisament Dani Martí va ser l’autor del primer gol andreuenc, rematant amb el cap una centrada de Pelegrí, que havia aprofitat el rebuig del pal després d’una rematada de Matamala.

L’Sporting Mahonès no va inquietar gairebé la porteria d’Oliver. L’acció més clara va ser una rematada al travesser des de 50 metres, després de treure de centre pel gol encaixat.

La sentencia la va posar Miguélez, el màxim golejador de l’equip. Quan li quedaven pocs minuts al partit, l’asturià va aprofitar la passada de la mort de Manteca per amb la cama dreta sentenciar el partit i assegurar de nou els tres punts al Narcís Sala, on l’equip s’ha de seguir fent fort.

UE Sant Andreu 2

CF Sporting Mahonès 0

UE Sant Andreu: Oliver, Álex, Pelegrí, Moyano, Dani Guillén, Héctor Bueno (Dani Martí 41’), Curro, Aday (Tarradellas 70’), Llobet (Manteca 85’), Miguélez i Matamala.

CF Sporting Mahonès: Eloi, David Sánchez, Camacho, Raúl Capó, Iray, Jeroni (Rubén 82’), Moyano (Fullana 74’), Canario, Trujillo, Pedro Capó (Newman 85’) i Marcos.

Gols: 1-0 (Dani Martí 63’), 2-0 (Miguélez 88’)

Árbitre: Suárez Betancor (Las Palmas). Ha mostrat la groga als locals Moyano, Héctor Bueno i Dani Guillén i als visitants Jeroni, Raúl, Moyano David Sánchez i Newman.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS