A pels tres punts

El Sant Andreu rep demà un Mallorca B que es troba 18è a la classificació i que només ha pogut sumar 9 dels 45 punts possibles lluny de Palma. Natxo González no podrà comptar amb els sancionats Matamala, Miguélez i Dani Guillén. Xavi Pelegrí tampoc entra a la llista per lesió.

Una setmana més, tres punts importants els que estaran en joc sobre el Narcís Sala demà a partir de les 12.00h. El Mallorca B fa disset jornades consecutives que ocupa places de descens directe i arriba a Sant Andreu amb les baixes d’Alberto, Abdón i Jaime Hernández. Però no val a badar, aquesta temporada diversos rivals de la part baixa ja han posat moltes dificultats al Narcís Sala en partits que es preveien similars al de demà.

Els de Vicente Engonga, que es va fer càrrec de l’equip a mitja temporada després de la renuncia de Jaume Bauzà, no guanyen fora de casa des de la jornada 2, en la que va ser l’única victòria com a visitants aquesta temporada. A més, dels darrers 12 punts en joc només han aconseguit sumar-ne un.

Tot això però no val per a res demà a partir de les 12. L’any passat el filial mallorquinista ja va aconseguir arrencar un empat sense gols del Narcís Sala i aquesta mateixa temporada els vermellons es van imposar a l’equip andreuenc per 1 a 0 a Son Bibiloni.

Per aquest partit Natxo González ha convocat a tots els jugadors disponibles. No hi podran ser Matamala, Miguélez i Dani Guillén per sanció, ni Pelegrí, que encara arrossega problemes al seu turmell.

Més en

Bon punt del Juvenil A fora de casa (1-1)

Premsa8 de setembre de 2019

Triomf coral del Sant Andreu (2-1)

Premsa7 de setembre de 2019

Sant Andreu – Vilassar: afinar la punteria

Premsa6 de setembre de 2019

Crida pública per a identificar ex-jugadors del Sant Andreu

Premsa6 de setembre de 2019