Alacant CF 0 – UE Sant Andreu 1

El Sant Andreu ha aconseguit aquesta tarda a Villafranqueza tres punts d’or que el tornen a les posicions de play-off disset jornades després. Els de Natxo González s’han avançat al minut 3′ amb un gol de Matamala i han sabut mantenir l’avantatge fins el final.

Era un partit importantíssim per tornar a entrar de ple en la lluita per les quatre primeres places del campionat i l’equip sabia de la importància dels tres punts. Conscients d’aquest fet, els andreuencs han sortit endolladíssims des del primer minut i quan tot just es complien tres minuts de partit, han aconseguit una cosa que està sent clau aquesta temporada pel desenvolupament dels partits: posar-se per davant en el marcador. Ha estat una jugada estranya, Miguélez ha prolongat amb el cap una pilota per Matamala però la rematada del davanter andreuenc ha rebotat en un defensa i s’ha elevat moltíssim superant al porter Alberto. El mateix Matamala, sobre la línia de gol, ha rematat amb el pit al fons de la xarxa i s’ha estrenat com a golejador en lliga per posar el 0-1 al marcador.

Tot i el mal estat del terreny de joc el Sant Andreu s’estava trobant còmode damunt el camp i l’avantatge en l’electrònic donava tranquil·litat als de Natxo González. L’Alacant però ha reaccionat i s’ha anat fent amb la pilota a poc a poc. Ha estat un partit amb moltes faltes i això ho han aprofitat els blaus per penjar pilotes a l’àrea quadribarrada. Aquestes jugades a pilota aturada i les internades per banda esquerre donaven sensació de perill, i és que no es pot oblidar que de Villafranqueza només hi havien arrencat els tres punts dos equips fins avui. En una d’aquestes jugades per la banda, Morales, providencial, ha evitat amb el peu una rematada que hagués posat en problemes els andreuencs.

Ha estat, segons l’entrenador de l’Alacant, Vicente Borge, un dels millors partits dels alacantins com a locals aquesta temporada. I ho ha estat perquè han seguit apretant buscant el gol de l’empat amb insistència, amb la pilota controlada per fer mal a un Sant Andreu que ha respost molt bé en defensa. Les dades parlen per si soles del bon moment defensiu que travessa l’equip, en els darrers sis partits només s’ha encaixat un gol.

L’Alacant sabia que amb el resultat que s’estava produïnt el Sant Andreu li passava pel davant a la classificació i això propiciava que ataquessin i deixessin espais al darrere. Al minut 70′ s’ha produït l’ocasió més clara pels alacantins. Un error defensiu a l’interior de l’àrea andreuenca ha deixat la pilota franca per un davanter de l’Alacant, però Morales, a boca de canó, ha evitat el gol amb una grandíssima intervenció.

Eren bons minuts per l’Alacant que seguia atacant i que ha pogut perforar la porteria andreuenca al minut 74′, però la jugada havia estat anul·lada per fora de joc del davanter blau. En el darrer quart d’hora el Sant Andreu ha tingut alguna opció de contraatac, però el defensa Paco, que tancava l’equip alacantí al darrere, no n’ha deixat passar ni una.

Victòria clau que allarga el bon moment de forma del Sant Andreu i l’eleva fins la quarta posició amb 46 punts, a només quatre del nou líder, un Sabadell que és primer amb 50 punts i que en aquesta segona volta haurà de visitar el Narcís Sala.

Alacant CF 0

UE Sant Andreu 1

Alacant CF: Alberto, Paco, Forte (Marc 71’), Urrea, Jon, Alex, Alcantara, Martín (Manzano 63’), Dídac, Javi Salero (Rubén 88’) i Nacho.

UE Sant Andreu: Morales, Moyano, Socías, Dani Guillén (Xavi Moro 89’), Aday (Luis Blanco 71’), Miguélez, Tarradellas, Álex, Matamala (Manteca 80’), Curro i Dani Martí.

Gols: 0-1 Matamala (3’)

Àrbitre: Pinto Herrera (tinerfeny). Ha mostrat la groga als locals Nacho i Urrea i als visitants Curro, Dani Guillén, Luis Blanco, Manteca i Morales.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS