CF Gandía 1 – UE Sant Andreu 1

El Sant Andreu ha sumat un altre empat al camp del Gandia en un partit on novament l’equip ha estat superior però no ha sabut materialitzar de cara a porta. Miguélez ha avançat els quadribarrats des del punt de penal al minut 84′ però San Julián ha empatat, també des dels onze metres, al 87′.

Ha estat un partit marcat pels llançaments de penal. Fins a tres n’ha xiulat l’àrbitre del col·legi aragonès López Muñoz. Ha estat l’única manera de perforar les porteries de tots dos equips, la del Sant Andreu perquè els valencians gairebé no han inquietat Morales i la del Gandia perquè ha tornat a faltar encert en l’última passada.

Ben aviat s’haurien pogut posar per davant els de Vicente Medina. Concretament al minut 9, després que el col·legiat indiqués penal en una falta de Curro a l’interior de l’àrea. Morales, segur com sempre, ha evitat el gol amb una gran estirada a la seva esquerre. Ha estat el més destacat en una primera part on les ocasions de perill han brillat per la seva absència.

Millor ha estat el segon temps. El Sant Andreu ha sortit decidit a buscar el gol i en els primers minuts de la represa ha començat a buscar amb més claredat la porteria de Burguera. Matamala, Tarradellas i Miguélez ho han provat en varies ocasions, però el porter valencià ha respost a tots tres desviant la pilota a córner. El Sant Andreu dominava completament però, com sol passar sempre, l’equip contrari replegava bé i costava generar.

Unes mans de Pereira a un quart d’hora del final deixaven el Gandia amb un home menys, fet que els ha fet amarrar encara més per conservar el punt que els hi donava l’empat. El que no han pogut evitar ha estat l’internada a l’àrea d’Héctor Bueno, que avui reapareixia, i que ha forçat el penal. Miguélez transformava a cinc minuts pel final i tot feia pensar que els tres punts viatjarien cap a Sant Andreu.

Tan sols tres minuts més tard, l’àrbitre ha considerat unes mans del mateix Miguélez a l’interior de l’àrea com a penal. Aquest cop Morales no hi ha pogut fer res i San Julián ha transformat la pena màxima per tornar a posar l’empat a l’electrònic. Abans del final encara hi ha hagut temps perquè el col·legiat expulsés a Matamala amb vermella directa i a l’autor del gol dels blanc-i-blaus per doble targeta groga.

L’empat d’avui allarga la ratxa a nou partits sense perdre i deixa l’equip a dos punts de les places de play-off d’ascens.

CF Gandia 1

UE Sant Andreu 1

CF Gandia: Burguera, Romera, Pereira, Jonathan (Cristian 14’), Garrido, Sergio Floro (Carrillo 60’), San Julián, Eztieder, Hernández, Nacho Verdés (Alexis 74′) i Verdú.

UE Sant Andreu: Morales, Moyano, Socías, Guillén, Aday (Manteca 71’), Miguélez (Llobet 89′), Tarradellas, Álex Cacho, Matamala, Curro i Dani Martí (Héctor Bueno 79’).

Gols: 0-1 Miguélez (84’), 1-1 San Julián (87’)

Árbitre: López Muñoz (aragonès). Ha mostrat la targeta groga als locals San Julián (2), Pereira (2), Burguera i Carrillo i als visitants Curro, Guillén, Dani Martí i Miguélez. A més ha mostrat la vermella als locals San Julián i Pereira, per doble groga, i la vermella directa a Matamala per part del Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS