Desplaçament a Hospitalet per només 4 euros!

El club està organitzant autocars perquè diumenge vinent l’afició andreuenca acompanyi l’equip a la Feixa Llarga en un partit molt important pels de Natxo González. Els interessats es poden apuntar a les oficines fins dijous a les sis de la tarda. L’equip necessita el recolzament de l’afició en aquest desplaçament!

Com ja s’ha fet en alguna ocasió aquesta temporada, el club vol facilitar la presència d’aficionats quadribarrats diumenge vinent al camp de L’Hospitalet. És sens dubte un desplaçament esportivament molt complicat. Un camp que s’ha convertit en un autèntic fortí, on des del mes de setembre ningú ha estat capaç de guanyar i pocs equips han pogut puntuar.

És per això que a set jornades del final i en plena lluita per assolir les quatre primeres places, els tres punts esdevenen molt importants. I l’ajuda de l’afició andreuenca pot ser clau per assolir els objectius. Ara més que mai els jugadors necessiten sentir el recolzament de l’afició!

Per tan sols 4 euros es podrà adquirir la plaça per anar fins a Hospitalet. Tots aquells que ho vulguin es poden apuntar a les oficines del club fins dijous a les sis de la tarda, quan es tancarà el termini d’inscripció. Els autocars sortiran diumenge a les 10.30h des del Narcís Sala.

Pel que fa al preu de les entrades les directives de tots dos clubs estan negociant per aconseguir l’import més assequible possible pels aficionats que es vulguin desplaçar.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS