Duel directe en un escenari complicat

Partit clau per les posicions de privilegi el que es viurà demà a la Ciutat Esportiva de Villafranqueza. El Sant Andreu buscarà la victòria en un camp on només Sabadell i Alcoyano hi han pogut sumar els tres punts. Ho farà sense Pelegrí, sancionat, ni Héctor Bueno, encara recuperant-se de la lesió al bessó.

Alacant porta bons records als andreuencs. Allà va ser on la temporada passada, després de guanyar per 0 a 1, el Sant Andreu es va proclamar campió matemàticament del grup III de la Segona divisió B. Llavors, tot i que va costar, l’equip es va endur els tres punts del camp d’un rival on no havia puntuat mai. Aquell partit es va jugar a l’estadi José Rico Pérez, un camp actualment de Primera divisó. Aquesta temporada però l’Alacant està jugant els seus partits a Villafranqueza, un camp que poc té a veure amb el Rico Pérez i que per les seves condicions s’està fent molt complicat pels equips que el visiten.

I és que els alacantins estan fent una molt bona campanya que els ha portat a ocupar posicions de privilegi. Els de Vicente Borge són quarts a la taula amb 45 punts i estan invictes des del mes de novembre. Tretze jornades han passat des d’aquella derrota a camp del Lleida per 1 a 0. Un equip que destaca per la seva fortalesa defensiva, 17 són els gols que han encaixat al llarg d’aquesta temporada, els mateixos que el Sant Andreu. El seu porter, Alberto, és el tercer menys golejat del grup empatat amb De Navas del Sabadell.

Tot i aquesta ratxa d’imbatibilitat sí que és cert que darrerament els hi està costant una miqueta més. I és que tot i no perdre, han empatat quatre dels últims cinc partits que han disputat. El moment de forma per tant no és òptim, però no val confiar-se perquè els alacantins són conscients que si perden demà el Sant Andreu els passaria pel davant a la classificació. Serà doncs, a priori, el partit de la jornada.

Per a aquest partit el tècnic Natxo González ha convocat els següents setze jugadors:

Morales, Oliver, Álex, Dani Guillén, Moyano, Socías, Curro, Dani Martí, Xavi Moro, Miguélez, Tarradellas, Llobet, Luis Blanco, Aday, Manteca i Matamala.

Queden fora de la llista Pelegrí, sancionat, i Héctor Bueno, encara amb problemes al bessó. Tampoc viatgen per decisió tècnica Enric Tarrés, Cristian Valle, Raúl i Joel.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS