El Femení es retroba amb la victòria

Les noies d’Oriol Casadevall trenquen la ratxa de quatre derrotes consecutives i s’enduen els 3 punts davant el Cornellà de Terri (4-0). Tot i no escalar cap posició a la classificació la victòria suposa una bona dosi de moral i confiança per afrontar la semana que ve el duel contra el Levante las Planas.

El Sant Andreu sortia disposat a endur-se la victòria des dels primers compassos del partit. La primera mitja hora va ser de domini local, reflectint-se també en el marcador. El final de la primera part, el Cornellà de Terri no va baixar els braços i va posar en perill la porteria  defensada per Silvia Rayo. A la segona part,  el Sant Andreu es va mostrar segur en defensa i va concedir ben poques ocasions al rival. L’equip gironí a mesura que passaven els minuts, deixava més espais en defensa i Natàlia Font amb dos contraatacs sentenciava el partit.

El Sant Andreu reprenia la lliga convençut de sumar els tres punts contra un rival que només havia guanyat dos partits en el que va de lliga. Des de bon prinicipi les andreuenques es van fer amb el domini de la pilota, volcant-se a la porteria del Cornellà de Terri. Sandra Pelegrín obria el marcador el minut 6 després de rebre una passada a l’interior de l’àrea i superar per dalt a la portera visitant Mica.

A mesura que passaven els minuts la precipitació inicial de les jugadores locasl, es va convertir en bones jugades d’atac. Així arribava al minut 10 el segon gol, obra de Nerea Guiu. Una passada a en profunditat habilitava Nerea que regatejava la portera i a porta buida feia pujar el 2 a 0 al marcador. El Cornellà de Terri, no es rendia tot i el desavantatge al marcador i arribaven els seus millors moments damunt el terreny de joc. Una ocasió de Claudia Junca en una rematada de cap a la sortida d’un còrner i una internada de Laia Sau dins l’area quatribarrada, en què les visitants van reclamar penal, van ser les oportunitats més clares del Cornellà de Terri.

A la segona part, Oriol Casadevall ajustava els marcatges al mig camp andreuenc i Josep Risco canviava de posició algunes jugadores del Cornellà de Terri. Amb aquestes variacions tàctiques el Sant Andreu es mostrava més segur en defensa i sortia bé al contraatac. Per la seva banda, el Cornellà de Terri seguia pressionant amb ordre la sortida de pilota andreuenca i intentava aprofitar la pilota aturada per aproximar-se amb perill a la porteria local. El minut 52 arribava la sentència quan Natàlia Font rebia una pilota a la frontal de l’àrea i amb un xut ajustat al pal dret aconseguia el tercer gol del Sant Andreu. Les aspiracions de les visitants per treure un resultat positiu del Narcís Sala s’esvaïa tot i que en cap moment van perdre la cara al partit.

Amb la intenció de donar aire fresc al mig del camp andreuenc, Pidi substituïa a Laia el minut 63 i Maria Visa entrava en el lloc de Mariona Masferrer, al 68. L’últim i definiu gol, obra de la bigolejadora de la tarda, Natàlia Font, arribava el minut 73 que es plantava sola davant la portera visitant i des de dins l’àrea amb un xut ras convertia el quart gol. Leny i Muka saltaven al terreny de joc en substitució de Mar Garcia i Marta Castany per disputar els últims minuts de partit que van ser de domini altern però sense aproximacions clares a les àrees. Fruit d’això, el marcador ja no es mouria més i el Sant Andreu sumava els tres punts.

El Cornellà de Terri segueix dotzè a la classificació i veu com es distancia el Sant Gabriel B en la seva lluita per sortir del descens. Amb aquesta victòria el Sant Andreu ajusta diferències amb alguns equips de la zona mitja de la taula. L’equip quatribarrat marxava diumenge doblement satisfet: per la victòria i per no haver encaixat cap gol ja que, des de la cinquena jornada, el Sant Andreu no aconseguia mantenir la porteria a zero.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS