El Mallorca B, el gran recurs de Laudrup

Fins a dotze jugadors del filial mallorquinista han estat cridats pel primer equip des que el danès ocupa la banqueta de Son Moix. Alguns s’han consolidat a la primera divisió, d’altres entrenen de tant en tant amb els grans. Tots ells s’ho han guanyat amb el filial.

Són un equip molt i molt jove, amb una mitjana d’edat que ronda els 20 anys. Això, en una categoria com la segona B, pot ser un handicap a l’hora de poder competir. Però el talent s’ha demostrat sobradament que hi és. El Mallorca B està complint amb el seu paper de filial a la perfecció i està nodrint el primer equip mallorquinista quan aquest ho necessita. Michael Laudrup sap que pot comptar amb els jugadors del filial perquè aquests li responen.

Només començar la temporada, el francès Pereira ja va fer el salt a Primera per reforçar el mig del camp vermell. En aquests mesos s’ha convertit en una peça important a l’equip mallorquí, disputant 29 partits i anotant 5 gols. Més tard han seguit les seves passes Sergio Tejera i Kevin, que ja formen part de la disciplina del primer equip després de començar la temporada jugant amb el filial.

Dos jugadors més compaginen el Mallorca B amb l’equip de Laudrup. Són el migcampista Pina i el davanter Sergi Enrich. Tots dos han disputat cinc partits a primera, però en les darreres jornades han jugat els seus partits amb el filial. Pina però porta tres setmanes absent per un trencament en un dit del peu i s’espera que en els propers dies pugui rebre l’alta mèdica.

Els altres set jugadors amb els que el tècnic danès ha anat comptant no són tan habituals. Quatre d’ells, Yeray, Tomeu Nadal, Abdon i Alberto, han anat convocats amb el primer equip. Fins i tot aquest últim va arribar a debutar de titular en el partit contra Osasuna. La resta, Company, Ximo i Bardolet, han estat cridats per completar algun entrenament.

Avui mateix, Yeray, Ximo i Bardolet han entrenat amb el primer equip per les baixes dels internacionals mallorquinistes.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS